2777
2789
عنوان

شوهرم منو بچمو اورده گذاشته خونه بابام

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 30 پست

اگر زورش میاد مولتی و آهن بگیره حداقل از بهداشت یا اگر پزشک خانواده داری از اون بگیر برای بچه مجانی میدن، همینطور سررلاک از داروخانه نگیر خیلی مفید نیستن خودت برای بچه حریره درست کن یا فرنی با آرد برنج، الان ده ماهشه دیگه میتونی سوپ با عدس و اینا هم بهش بدی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راجع به تاپیک قبلیت

اگر آهن و مولتی ندادی تاالان توی برنامه غذاییشون مولتی و آهن بگنجون

ماهیچه بپز آبشو سوپ کن بهش بده

عدسی درست کن آبش بده بهش اسفناج بپز له کن بهش بده

آواکادو موز میوه جات مخصوص سنشو له کن بهش بده

تخم مرغ عالیه براش

من به بچه هام ن آهن دادم ن مولتی

اگرم رژیم غذایی نمیتونی همون ویتامین بده ولی تو مولتی خارجی با ایرانی فرقی نداره فقط آهن بهتره خارجی بدی دندون سیاه نکنه

میگ من مشکلی ندارم مشکلم تویی

خب چیکار میکنی چی میگی ک باهات مشکل داره عزیزم..یوقتا از دیدخودمون ما بهترینیم و کامل بی عیب و نقص ولی در واقعیت شاید رفتارهای رومخی داشته باشیم و بیخبر باشیم

تا این حد نه الان میگ چیزی نخوا بخوای میندازمت خونه بابات

بگو بچت رو بگیر خودم میرم، الان داره از بچه سو استفاده میکنه تا شما رو ساکت کنه، میدونه بخاطر بچه کوتاه میای، شما هم بهش باج نده و نذار بفهمه بچه نقطه ضعفه و میتونه سو استفاده کنه، همین الان تا بچت کوچیکه و چیز زیادی حالیش نیست درستش کن، اگر شما رو آورد خونه بابات بگو من تنها از خونه بابام اومدم خونه تو، بچه رو از خونه بابام نیاوردم که حالا با خودم پس ببرم، بچت رو بگیر ببر، دو بار که بچه رو بندازی سرش میفهمه دنیا دست کیه