2777
2789
عنوان

بیاید رلم

| مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 62 پست
میخوامش خب ولی نمیتونم بخاطرش با خانوادم بجنگم

خوب دیگه باید تکلیف رو یه سره کنی

فکر کن شرایط برعکس باشه حاضری بعد اینکه خانواده آقا پسر قبول نکردن ، بهت ضربه روحی وارد بشه و.....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه واقعا شما هم عاشقشی که فکر نمیکنم عشق شما در این حد باشه براش بجنگ اگه واقعا ایشون هم جدی باشه ش ...

من نمیتونم رو حرف خانوادم حرف بزنم به خودشم گفتم خودش میگه تو اصلا کاری به اینا نداشته باش من خودم راضیشون میکنم

حیف پسر و خانواده به این خوبی رو رد کنی...

بابات بگه نه تو باید بگی باشه؟؟؟

یکم مقاومت؟ یکم بحث ؟ یکم ریش سفید آوردن پیشش؟

جنگ نکن باهاش زبون خوش بهش بگو که لجبازی نکنه.

خودتم نگو اول مامانت

اون پسر میتونه تو دل باباتم جا کنه خودشو بگو بابامو راضی کن بیا خواستگاری

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الا یا ایها الساقی ادر کاسا وناولها ... تیکر کنکورمه

از نظر من یا تو داری میپیچونی یا این تاپیک تخیلته

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

من واسه خانوادش حکم زن اینا دارم رسما عروسی یه فامیلاشونه مامانش از الان زنگ زده بمن که وقت ارایشگاه ...

بچه ای؟؟ به بابلت منطقی بگو طرف مرد زندگی پافشاری کن

نمیتونی از رابطه بیا بیرون بزار بره پی زندگیش بهش بگو پدرم قبول نمیکنه