2777
2789
عنوان

بیاید رلم

| مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 62 پست
حیف پسر و خانواده به این خوبی رو رد کنی...بابات بگه نه تو باید بگی باشه؟؟؟یکم مقاومت؟ یکم بحث ؟ یکم ...

من بابام حاضره یه معتاد از فامیلمون بیاره ولی غریبه راه نده تو خونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بابام حاضره یه معتاد از فامیلمون بیاره ولی غریبه راه نده تو خونه

پس بیا خودتو بدبخت کن.

یعنی چی نمیتونم روی خونوادم حرف بزنم؟!!

این خط این نشون جای عشق ابدی حسرت ابدی گیرت میاد.

بخدا من از عشق شانس نداشتم طرف خودشیفته بود حیفم میاد پسر به این خوبی از دست بدی.اصلا تو ازدواج مرد باید زن رو بیشتر دوست داشته باشه.

قرار نیست دعوا کنی با بابات که؟ بگو اینو میخوام اگه نه زن کسی دیگه نمیشم.یا این یا هیچکس

مطمعنا قیافش . اینجور پسرا معمولا شخصیت ضعیفی دارن ک ب دل دخترا نمیشینن هرکاری بکنن

🥴🥴🥴

داداش من قیافه داره، تحصیلات داره، شغل داره، دوست دختر تا حالا نداشته، اهل هیچی نیست،اخلاقم داره.خانوادشم که ماییم که وضع مالی معمولیه ولی خوب خوبیم، خودشم دست به خرجش خوبه.

الان خرج کنه برای کسی که میخواد زنش بشه میشه داغون؟؟؟؟

🥴🥴🥴داداش من قیافه داره، تحصیلات داره، شغل داره، دوست دختر تا حالا نداشته، اهل هیچی نیست،اخلاقم دا ...

داداشت زن نمیخاد؟ :)

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الا یا ایها الساقی ادر کاسا وناولها ... تیکر کنکورمه

🥴🥴🥴داداش من قیافه داره، تحصیلات داره، شغل داره، دوست دختر تا حالا نداشته، اهل هیچی نیست،اخلاقم دا ...

شما موردارو باهم مقایسه نکن . بعضیا شخصیت ضعیفی دارن .چه دلیلی داره هنوز هیچی نشده مادر طرف بره طلا بفروشه برا دختر مردم . ؟! در هرصورت بقول دوستمون من فک میکنم تاپیک تخیلیه بیشتر

شما موردارو باهم مقایسه نکن . بعضیا شخصیت ضعیفی دارن .چه دلیلی داره هنوز هیچی نشده مادر طرف بره طلا ...

من خودم به شخصه اگه یروزی مادر شدم برای پسرم پس انداز میکنم شاید ازدواجش یدفعه ای شد یکم طلا میگیرم اگه ازدواج کرد و اون موقع دستم خالی بود داشته باشیم لاقل

اینم مامانش گفت پس انداز دارم میخوام بگیرم