2821
2789
من قندو حذف کردم و فستینگ و کالری شماری میکنم۲۰کیلو کم کردم اما جدیدا از زیر رژیم درمیرم

جدی مثلا جلوت شیرینی باشه یا نوتلا یا خوراکی نمیخوری ؟

وای من غش میکنم برا همشون

براتون دعای خوشبختی دارم برای منم دعای ….کنید♥️🙏🏼

من قندو حذف کردم و فستینگ و کالری شماری میکنم۲۰کیلو کم کردم اما جدیدا از زیر رژیم درمیرم

با چ برنامه ای کالری شماری میکنم ب خودت ی هفته استراحت بده زیاد نخور نرمال بخور بعد دوباره شروع کن بدن بعد استراحت دوباره بهتر جواب میده

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم پلی کیستیکم. دوس دارم ورزش کنم اما حسش نمیاد هیچ وقت

طبیعیه

ما بدنمون سرحال نیست خیلی

اگه تصمیم داری طلاق بگیری تاپیکم با عنوان {قبل از اقدام به طلاق چندتا سوال رو از خودتون بپرسین} رو بخون:)

جدی مثلا جلوت شیرینی باشه یا نوتلا یا خوراکی نمیخوری ؟ وای من غش میکنم برا همشون

اوایل رژیم ن ب هیچ عنوان من عاشق هله هولم بقیه میخوردن من نمیخوردم وقتی رسیدم ب وزن هدف. دگ هفته ای یبار هرچی عشقم بکشت میخورم سخت نمیگیرم. الان دوس دارم ی کیلو دگ بیام پایین

عزیزم ترس نداره بخور من خوردم

پس چرا میگن میکشه ادمو

کلیه و کبد از کار میندازه

با امروز ۲ تا خوردم جدی نترسم

خوشحالم این حرفو زدی چون همه منو تو تاپیکم ترسوندن

ک خطرناک

ولی من ی دوره میخام بخورم جهت انگیزه

اوایل رژیم ن ب هیچ عنوان من عاشق هله هولم بقیه میخوردن من نمیخوردم وقتی رسیدم ب وزن هدف. دگ هفته ای ...

خیلی خوبه میتونستی خودتو کنترل کنی

این اراده عالیه

با چ برنامه ای کالری شماری میکنم ب خودت ی هفته استراحت بده زیاد نخور نرمال بخور بعد دوباره شروع کن ب ...

من کرفس... استراحت دادم خواهر دگ۹ماهه دایم رژیمم بعضی وقتا خسته میشم

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز