2777
2789

من کسی رو میشناسم ۱۵ سال هست بندرعباس داره زندگی میکنه از ازدواجش

به شدت به هم ریخته به خاطر فرهنگ متفاوت و هواش میگه روزهای تابستون اصلا نمیشه بیرون رفت همش تو خونه ای

فرهنگ جنوبی ها رو هر کسی نمیتونه بپذیره

خونگرم بودنشون هم نقطه قوتشون هست هم نقطه ضعف

از فرط خونگرمی فردیت خودشون رو نادیده میگیرن و حودشون رو فدای فرهنگ و قومیت میکنن

اینطوری ممکنه دور و برت ادم زیاد باشه اما از درون احساس تنهایی کنی چون فردیت محو میشه

البته برای هر کسی متفاوت هست

اگر خودت اعتماد به نفس بالایی داری و با ادم ها راحتی و تعارف نداری ممکنه برات خیلی خوبم باشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلم اون جا به نظرت شغل آزاد چه کاری می گیره؟

اگر میخوای ریسک نکنی وسرمایه ات هدر نره خودت باید بری تحقیق کنی...راستش نمیدونم چی بگم چون همه محلی وبومی خود شهرشون بودن واز شیر مرغ تا جون آدمیزاد داشتن

شکر خدا که در پناه حسینم که عالم از این خوبتر پناهی ندارد❤️❤️❤️❤️❤️❤️
عزمزم یعنی چی فردیت محو می شه منظورت متوجه نمی شم

اگر باهاشون وصلت کرده باشی ازت انتظار دارن که احترام اقوام رو خیلی داشته باشی خاک پای اقوام باشی بیش از حد احترام بگذاری و به عقاید و رفتار و حریم شخصی تو خیلی احترام نمیگذارن

بنظرم بستگی به شخصیت خودت داره حالافرقی نمیکنه بندرعباس بری یاجای دیگه..اماازهرشهری که فکرکنی داخلش هست..کرد.لر..فارس..تهرانی مشهدی..ازاین بابت هرگزاحساس غربت نمیکنی..مردمش کاری به کارهم ندارن..بومی ها۷۰درصدشون بامهاجرا خیلی خوبن واحترام نگه میدارن..شهرخیلی زنده ای هست..گرمای شدید داره که مردم خودشونوباهاش وفق دادن..میدونن کی برن بیرون چه بپوشن و..درکل شهری هست که به قول اکثرمهاجرین خاکش دامن گیرهست..یعنی اینکه وقتی اینجابمونی دلت نمیخواددیگه برگردی شهرت..مخصوصااگه ازشهربسته ومذهبی اومده باشی