2777
2789
عنوان

میشه مامانم بشین😔…

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 89 پست
به خودت بیاجلوی خرجای اضافه رو بگیر و زندگیت رو مدیرت کنیه حساب دیگه باز کن مثلا بلو غیر حضوریهبا هم ...

اره دقیقا میگه منکه هرچی میخوای برات میخرم😐

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یکم به منم یاد بده از سیاستات🥹♥️

عزیزم انسان همیشه در حال یاد گیریه

باید قلق زندگیت به دستت بیاد

من همسرم قبلا اهمیت زیادی به لباس و خرجی هام نمیداد و مدام به فکر پس انداز و پیشرفت بود

الان بعد تلاشهای فراوان یادش دادم هر ماه یه مقدار مشخصی بزنه به کارتم برای خرج های ضروری خودم همیشه هم طوری رفتار کردم که پولایی که میزنه رو به زور تا سرماه میرسونم

ولی از همین چیزا پنهونی واسه خودم پس انداز هم میکنم هر چند کم

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲۱ سالمه من از حدود ۱۶ سالگی ازدواج کردم اگه خانواده با سیاستی داشتم که انقد دختر کوچیکشون زود عروس ...

قربونت برم اینا دلیل نمیشه

منم ۲۱ سالمه و اتفاقا زودتر از تو هم عروس شدم هرچند کار خوبی نیست

ولی منو شما که زودتر وارد زندگی شدیم بهتر چم و خم کار دستمون میاد که

من اخلاق همسرتون رو نمیدونم چطوریه

خودش پس انداز نمیکنه؟

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊

اره دقیقا میگه منکه هرچی میخوای برات میخرم😐

دیدی گفتم

الکی بگو مثلا فلان قدر زدم کارت مامانم برام آبرسان و مثلا مرطوب کننده خرید از دوستش

بزن به یه کارت دیگت

اون که لوازم آرایشیت رو چک نمیکنه

و هزار تا ترفند این مدلی که بستگی به اخلاق طرفت داره

قربونت برم اینا دلیل نمیشهمنم ۲۱ سالمه و اتفاقا زودتر از تو هم عروس شدم هرچند کار خوبی نیستولی منو ش ...

اصلا پس اندازی نداره. ماشینم که خریدیم از طلاهای من بود که فقط همونطوری تونسته بودم پس انداز کنم. به شدت ولخرج تا پول دستش بیاد میره کلی خوراکی و هله هوله اینا میخره. خیلیم علاقه به اقساطی داره فقط اینجوری پولشو میده میره لوازم ماشین برمیداره اقساطی بعد اخرماه ک موعدشه میچسبه به من. بهشم حق میدم هرچی دوندگی میکنه با این شزایط اقتصادی واقعا نمیشه پس انداز کرد باید خودم فکر چاره باشم دیگه...

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دیدی گفتمالکی بگو مثلا فلان قدر زدم کارت مامانم برام آبرسان و مثلا مرطوب کننده خرید از دوستش بزن به ...

چرا میگه بیار ببینم چی خریدی و اگه خوبه بذار منم استفاده کنم . بعد مامان من یه اخلاقی که داره هرچی بخره برام پولشو اصلا نمیگیره. تازه میبرم بیرون مثلا نزدیکای عید اینا میگه هرچی میخوای بردار ولی اونم پولشو نمیده بهم🫤. خودم فکر یه چاره ای میوفتم تو تاپیک قبلیمم دنبال طلا اقساطی بودم اینجوری حداقل هردومون میدونیم پولمون کجا میره.

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میدونی شوهرم پول میده بهم باز ازم میگیره مثلا همین دیشب واسم ۵ زد بعد واسه چندجا پول لازم داشت اخر ش ...

شوهرا همینن خودت زرنگ باش سر از کارش تونسی در بیار هربار حتی شده مبلغ کم پس انداز کن دختر خوب

عزیزم انسان همیشه در حال یاد گیریه باید قلق زندگیت به دستت بیادمن همسرم قبلا اهمیت زیادی به لباس و خ ...

قبل تر لیزر و فیشال میرفتم و با دوستم میرفتم خرید پول میزد کمتر ازم میگرفت ولی الان که جایی نمیتونم برم بخاطر بارداریم سو استفاده کرده...

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شوهرا همینن خودت زرنگ باش سر از کارش تونسی در بیار هربار حتی شده مبلغ کم پس انداز کن دختر خوب

اره گفتم نهایت طلا اقساطی بگیرم هم اون ببینه داره جمع میشه هم خودم هی بهش اضافه کنم و از ناراحتیم کم کنم.

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اصلا پس اندازی نداره. ماشینم که خریدیم از طلاهای من بود که فقط همونطوری تونسته بودم پس انداز کنم. به ...

اسی طلاهایی ک گفتی مامانت برداشت نداد کی گرفته بود برات؟واقعا برداشت و نداد دیگه یا چیز دیگه جاش داد؟

اره گفتم نهایت طلا اقساطی بگیرم هم اون ببینه داره جمع میشه هم خودم هی بهش اضافه کنم و از ناراحتیم کم ...

خوبه باز ب اقساطی پایبنده برا من ک میریه قمار مسکنه میرینه تو پول ولی خدودم جمع کنم

چرا میگه بیار ببینم چی خریدی و اگه خوبه بذار منم استفاده کنم . بعد مامان من یه اخلاقی که داره هرچی ب ...

آره عزیزم فکر خودتم خوبه من مادرتون رو مثال زدم

عادت بد همسرتون رو ذره ذره ترکش بدید

شما قطعا بهتر میشناسیش

منم با توجه به اخلاقای همسرم راهنمایی کردم

یکیم اینکه لیست خرید بدید دست همسرتون

حتی چند قلم تنقلات هم براش قید کن که اضافه نخره

زن برادر من خودش این چند سال طلا ملک ... پس انداز نکرد به دخترش هم یاد نداده با بالاترین در امد ما ...

ایما چ احمقن ادمای اینجوری

مادر شور منم همین گوهه کلا خانواده شوهرم همین عنن برا عروسی گوزم ندادن مهمون بودن و نمیذاشتن شوهرمم کاد بگیره