هرکسی سیاستی تو زندگیش داره برای پس انداز و خرید و اداره زندگی میشه به منم یاد بده.کاش منم همینطوری بودم. وقتی میفهمم سالانه طلا میخریدن یا پول از شوهراشون میگیرن یا برنامه ریزی برای زندگیشون دارن خیلی حسرت میخورمو دوست دارم منم همینطوری باشم. سنم کمه مامانمم اصلا هیچی یادم نداد تو زندگیم که بدونم چیکار کنم. کلی طلا و پول از دست دادم و به شدت افسرده شدم...😔 باردارم و باید بالاخره یاد بگیرم این چیزارو وگرنه اینده بچمم نابود میشه.
مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد. پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙 پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
میدونی شوهرم پول میده بهم باز ازم میگیره مثلا همین دیشب واسم ۵ زد بعد واسه چندجا پول لازم داشت اخر ش ...
من مثلا میگم خواهرم بهم شارژ زده فلان قدر بهش بدهکارم
یا مثلا یه لباسی که خریدم و میپوشم میگم پول همراهم نبود چقدر خجالت کشیدم دختر خالم حساب کرد
باید بزنم به حسابش
در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️ متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊
منم همینطورم..تا شوهرم پول میزنه واسم همش میره واس خوراکی یا لباس و خرت و پرت...قطره قطره جمع گردد . ...
شوهرم بگم بریم لباس برام بخریم ارایشی بخریم یا هوس چیزی کنم برام میخره ولی پول نقد دستمون نمیمونه همیشه برام سواله بقیه چجوری تو کارتاشون پول نگه میدارن ۵۰ میلیون ۱۰۰ میلیون واقعا برای ما جمع نمیشه شاید ورودی حقوق شوهرم ماهیانه بیشتر از ۹۰ بشه ولی جمع نمیشه خرج میشه.
خوشبحالت😔 پس مشکل خودمم اخه میگن بچه باید یکی رو تو بچگیش ببینه که هدفمندی و مدیریتو یاد بگیره...
نه مامان منم خیلی ساده و مظلومه🥲
در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️ متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊
شوهرم بگم بریم لباس برام بخریم ارایشی بخریم یا هوس چیزی کنم برام میخره ولی پول نقد دستمون نمیمونه هم ...
پس پول میاد دستتون
شما واااقعا مدیریت بلد نیستید زن و شوهری
شما هم خیلی ساده اید فکر کنم
من مثلا میگم خواهرم بهم شارژ زده فلان قدر بهش بدهکارمیا مثلا یه لباسی که خریدم و میپوشم میگم پول همر ...
من همینکه تو خونه ام کارو براش راحت کردم شدم حساب قرض الحسنه بی بازگشتش حتی کادو تولدم مامان بابام داده بودن بهم بهش دادم مثلا شهریه دانشگاهم ۱۵ تومنه اونو همونجا میده. ولی بگم ۱۵ بده برای خودم زورش میاد یا میده بعد باز دستش خالی شه مجبورم بهش بدم🤦🏻♀️😔
پس پول میاد دستتون شما واااقعا مدیریت بلد نیستید زن و شوهریشما هم خیلی ساده اید فکر کنم
اره هردومون خیلی ساده ایم و ولخرج. میخوام حداقل یجایی بدهکارش کنم که پولامونو جمع کنیم. طلاهامو واس ماشین فروختم حالا هیچی دستم ندارم ناراحتم هی میخوام شروع کنم جمع کنم دستم نمیمونه. میگم ۵ ماه پیش داشتم دوماه پیشم ۱۰ داشتم الانم ۵ گرفته بودم ازش حداقل یه گرم میتونستم بگیرم جمع کنم ولی همش تا دستش خالی میشه میاد سراغ من. مثلا چکی چیزی داره باید سریع پاس بشه میگه میدمت
اره هردومون خیلی ساده ایم و ولخرج. میخوام حداقل یجایی بدهکارش کنم که پولامونو جمع کنیم. طلاهامو واس ...
به خودت بیا
جلوی خرجای اضافه رو بگیر و زندگیت رو مدیرت کن
یه حساب دیگه باز کن مثلا بلو غیر حضوریه
با همراه بانکت انتقال بده به اون بگو خرج شده
انقدر که پولایی که گرفتی و پس دادی فکر میکنه نیازی نداری