2777
2789
عنوان

میشه مامانم بشین😔…

442 بازدید | 89 پست

هرکسی سیاستی تو زندگیش داره برای پس انداز و خرید و اداره زندگی میشه به منم یاد بده.کاش منم همینطوری بودم. وقتی میفهمم سالانه طلا میخریدن یا پول از شوهراشون میگیرن یا برنامه ریزی برای زندگیشون دارن خیلی حسرت میخورمو دوست دارم منم همینطوری باشم. سنم کمه مامانمم اصلا هیچی یادم نداد تو زندگیم که بدونم چیکار کنم. کلی طلا و پول از دست دادم و به شدت افسرده شدم...😔 باردارم و باید بالاخره یاد بگیرم این چیزارو وگرنه اینده بچمم نابود میشه.

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ جوری میخوای پول بگیری از همسرت ک بری طلا بگیری

بخاطر همین افسرده ای؟

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

20 سالمه من شما بزرگ ترمی...اگ سرکار میری هرماه بخشیشو ذخیره کن ب شوهرتم نگو اگ از شوهرتم پول میگیری ...

سرکار نمیرم ۲۱ سالمه تازه دانشگاه مجازی ثبت نام کردم... متاسفانه شوهرم پول میده بهم کم میاره باز مجبورم بدم بهش صفر میشه یهو میگه بهت میدم میره به خرج خونه و...

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چ جوری میخوای پول بگیری از همسرت ک بری طلا بگیریبخاطر همین افسرده ای؟

پول میده بهم باز کم میاره ازم میگیره ولی اونطوری که باید قسط بده و مال مردمه نمیتونه باز پولشو پس بگیره که یجورایی زور روشه. اینطوری نیست پول نده جمع نمیشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیز دلم اول اینکه پول همه ی خرجای زنانت رو از همسرتون میگیرید ولی خرجای غیر ضروریتون رو حذف میکنید

همیشه تا میتونی پولت رو به نقد تبدیل کن حتی اگه همسرت حساب بانکیت رو چک نمیکنه

هر چقدر هم پول داشتی با مظلوم بازی و مهربونی میگی یک قرون هم ندارم

سعی کن همسرت رو به خرید و پس انداز طلا تشویق کنی

فقط دوست داری سیاست مالی یاد بگیری عزیزم؟

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊

زن برادر من خودش این چند سال طلا ملک ... پس انداز نکرد به دخترش هم یاد نداده با بالاترین در امد ماشین معمولی خونه گهنه پایین شهر هر سال وسیله و دکور خونه عوض می کنه

فقط کافه گردی عمل زیبابی تولد برا این دوست و هم باشگاهی

من می گم کاش در امد اینا رو داشتم

📌متولد ۷۷ نیستم 
عزیز دلم اول اینکه پول همه ی خرجای زنانت رو از همسرتون میگیرید ولی خرجای غیر ضروریتون رو حذف میکنیده ...

میدونی شوهرم پول میده بهم باز ازم میگیره مثلا همین دیشب واسم ۵ زد بعد واسه چندجا پول لازم داشت اخر شب دستش خالی خالی بود صبحی بهم گفت هیچی پول ندارم منم که تو خونم باردارم جایی نمیتونم برم کارتمو بهش دادم . انگار من صندوق ذخیره اشم پول میده بهم میگه بهت میدم ولی دیگه دستش نمیاد که بده بگم بریم لباس بخریم برام میخره یا ارایشی یا هرچی ولی پول نقد دستمون نمیمونه اصلا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سرکار نمیرم ۲۱ سالمه تازه دانشگاه مجازی ثبت نام کردم... متاسفانه شوهرم پول میده بهم کم میاره باز مجب ...

اشتباهت همینجاست

چرا به شوهرت قرض میدی؟

نباید بفهمه پول داری عزیزم

دعوا راه ننداز ولی بگو فلان قدر خرج فلان چیز شد اگه میخوای مثلا پونصد تومن دارم

حداقل یک سوم اونی که داری رو رو کن تا حداقل ناراحت نشه و اعتمادشو صلب نکنی

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊