2777
2789

برادر من از بچگی مشکل اعتماد به نفس داره و اضطراب اجتماعی و گوشه گیربود و ساده و لکنت زبان داشت(همشم بخاطر دعوای همیشگی پدر و مادر بد و سمی و اخلاق های مزخرفشون)و معتاد شد و کمپ بود و تازه چهل روزه اومده بیرون

از کمپ ک اومد من خیلی باش صحبت کردم ک ی کاری و شروع کن و دیگه سراغ مواد نرو و باشگاه برو و...و..

و حتی گفته م من پشتتم همه جوره و از لحاظ مالی هم

گفتم ماشین میخرم برات اسنپ کار کن میگه فوبیای رانندگی دارم

گفتم برو حرفه یاد بگیر من پولش و میدم گفت حوصله ندارم

میگم برو کارخانه ای چیزی کار کن میگه پولش کمه

گفتم پول میدم شریکی با یکی کار کن پول از من کار از تو

اوایل گفت باشه و بعدش با من سرسنگین شده و بی محلی میکنه و میگه من مریضم اوتیسم دارم نمیتونم مثل بقیه عادی باشم و ...

ی جورایی باج میخواد (گفت پول میخوام پول زیاد برای خونه و ماشین و...)ازم ک سراغ مواد نره

منم گفتم باشه خونه و ماشین من مال تو،لبخند زد و گفت ولم کنن

ولی بعداً خواهرم گفت اشتباه کردی اینجوری گفتی

منم بش دیگه زنگ و پیام ندادم شایدم بدونه نمیدم بش

پارانویید هم هست

و اینکه میفرستمش جای نمیتونه صحبت کنه اونجا (مثلاً مشاور)بعدش با من بد رفتاری میکن

الان مشاور براش نوبت گرفتم نمیره میگه دروغه و فقط ب خاطر پوله و دکتر هیچی بلد نیست و ...

حتی گفته م من ویزیت و میدم باز گفت نمیرم

منم دیگه ولس کردم چون واقعا هم خسته شدم از دستش هم بم برخورد

واقعا مشکل از منه؟

زیاده روی کرده م؟

زیاد بش فشار آوردم و گیر دادم بش؟

کم کاری کردم ؟چ کاری باید میکردم ک نکردم؟؟

فقط منم داره پدر و مادر و خواهر برادرم کاری ب کارش ندارن هیچ کمکی نمیدن

از طرفی دلم میسوزه براش و میگم باید کاری براش کنم شاید واقعا مریضه و نمیتونه(چون تو حرف زدن خیلی خیلی گیر میکنه و گاهی اصلا نمیتونه حرف بزنه یا حرفشو کامل کنه)

از طرفی هم میگم باید تلاش کنه خودش درمان شه و اگر اتیسمه حرفای گنده چرا میکنه(پول میخوام و خانواده م بدن و...

جای من بودید چ حسی بتون دست میداد و چکار می کردین منبعد

مدتیه اصلا کاریش ندارم جز سلام خداحافظ

خوب میکنم؟بنظرتون اینجوری میفهمه بش هیچ پولی نمیدم ؟!

لطفااگه حوصله داشتین برای برادرم دعا کنیدو صلوات بفرستید ک حالش کامل خوب شه وشغل و زندگی خوب نصیبش بشه ،انشالله شمام هر دعایی دارین مستجاب بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه یا رو مخ

ببین مردا ازینکه بخوان نجات داده بشن اصولا خوششون نمیاد اگر بخوان خودشون خودشونو نجات میدن تو دیگه خودتو حیف نکن تلاش نکن. بسپار به خدا توکه همه تلاشتو کردی . رومخش نباش دیگه . این روزا بیشتر جامعه درگیر اعتیادن ...امیدوارم خدا گرفتاریت برطرف کنه دلت شاد بشه التماس دعا

چه موادی مصرف میکرده ؟؟

اخیرن شیشه

لطفااگه حوصله داشتین برای برادرم دعا کنیدو صلوات بفرستید ک حالش کامل خوب شه وشغل و زندگی خوب نصیبش بشه ،انشالله شمام هر دعایی دارین مستجاب بشه

ببین مردا ازینکه بخوان نجات داده بشن اصولا خوششون نمیاد اگر بخوان خودشون خودشونو نجات میدن تو دیگه خ ...

انشاالله به مراد دلت برسی

آخه فقط اعتیاد نیست ک

چه خواهر خوبیکارت درسته الان ولی کاری بهش نداشته یاش

چرا

اخیرن شیشه

ببین شیشه وسوسه اش خیلی زیاده

تازه بعده سه ماه که از ترک میگذره فرد متوجه خلا اش میشه و وسوسه میاد سراغش

برادرت با این همه مشکلاتی که گفتی احتمال اینکه به مصرف برگرده خیلی زیاده

احتمال افسردگی بعد ترک بالاست ، برادرت حتما باید تحت نظر روانپزشک باشه

درخواست دوستی قبول نمیکنم