2777
2789
عنوان

میشه مامانم بشین😔…

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 89 پست
دقیقا شوهرا بدونن پول داری تا هازری اخرش از دستت با مظلوم نمایی در میارن

منم همیشه میگم ندارم

حتی اگه ازم قرض نخواد بازم میگم این ماه کم آوودم اصلا ندارم

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊

آره عزیزم فکر خودتم خوبه من مادرتون رو مثال زدم عادت بد همسرتون رو ذره ذره ترکش بدید شما قطعا بهت ...

من خرچی قید میکنم میره یه چیز چرتی میخره ک نگو یه عالمه گوجه و خیار تو یخچاا حراب شده دست نزدیم گفتم بره یه کیلو بادنجون بخر تاکید ک فقط یه کیلو یادنجون همییین دیدم اومده 3تا بادنجون تو کیسه بود با یه عالمه گوجه و خیار

گفنم خونت اباد خو یخچال پره گوجه خیار خراب شده دستش نزدیم لا اقل سیبزی یا چی دیگه میگرفتی😐همه جی خودم.میگیرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همیشه میگم ندارم حتی اگه ازم قرض نخواد بازم میگم این ماه کم آوودم اصلا ندارم

دقیقا قرض کردنشون کلاهبرداریه ببین این مدت یبارمیگه پول هیچی ندارم ی پول اسنپ میدی برسم سر کار وایی ینی جیگرم اتیش میگرفت میگفتم واخ چ مرد خگبی هیچی نداره بچه یه چیم بیشتر میزدم کلیم بعدش عذاب وجدان داشتم این چقدر صادقه و راه هست تا فهمیدم همشش نقشه بوده بفهمه من چقدر دارم ازم ههربار یچیطی بکشه یبار دیدم تو اوجی ک گفته بود موجودیم 2هزار تومنه تا 40میلیون تو سایت شرطبندی باخته واییی چتقو بزنی خونم در نمیاد من چقدر قناعت میکمم جمع کنم بعد اون راحت میرینه تو پول همون صبحش ک گفته بود پول اسنپم ندارم دیدم حسابش 18میلیون بوده دیگه گوزم بهش نیمدم عذاب وجدانمم نگهداشتم برا خودم چقدر نقش بازی میکنن اینا😐😐😐الانم خودشو بارها جرر داده ک این همه پول بت دادم.چقدر داری یبار سادگی کردم یمقدارشو گفتم حالا میگه واییی چ زیاد افرین دیدم میگه همیین گفتم حالا 2میلیارد جمع کردی وای اتیش گرفتم ولی بعد فهمسدم.همش سیاستشه ک ازم حرف بکشه من جوگیر شم بگم اینقدر دارم 🤣🤣🤣ولی گووول خورده خیلییی کثیفنننن منم ساده لوووح

سرکار نمیرم ۲۱ سالمه تازه دانشگاه مجازی ثبت نام کردم... متاسفانه شوهرم پول میده بهم کم میاره باز مجب ...

😂 😂 😂 شوهرا قرض میگیرن ولی یه طرفه هست بگو اینقدرش خرج فلن چیز شد من مه همش میگم قسط کلا 6تومن قسط داریم میگم 15تومن

قبل تر لیزر و فیشال میرفتم و با دوستم میرفتم خرید پول میزد کمتر ازم میگرفت ولی الان که جایی نمیتونم ...

استراحت کن بعد از بارداری دوباره شروع کن

با کادو های نی نی هم میتونی پس انداز کنی☺️

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊

اشتباهت همینجاستچرا به شوهرت قرض میدی؟نباید بفهمه پول داری عزیزمدعوا راه ننداز ولی بگو فلان قدر خرج ...

متاسفانه خودش فقط بهم میده دیگه راه درامدی دیگه ای ندارم.

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
استراحت کن بعد از بارداری دوباره شروع کنبا کادو های نی نی هم میتونی پس انداز کنی☺️

انشالله اره. فعلا میخوام پول زایمانم و اینارو ذخیره کنم. مگه چقدر بابت زایمان کادو میدن. فامیلای ما که گدا تر ا این حرفان.

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دقیقا قرض کردنشون کلاهبرداریه ببین این مدت یبارمیگه پول هیچی ندارم ی پول اسنپ میدی برسم سر کار وایی ...

شوهر من واقعا نداره کارتای بانکیشو وقتی خوابه موجودیاشونو چک میکنم. یه روزایی میگه ۱۰۰ تومن فقط😐

منم دیگه دلم داره برای خودم میسوزه چطور وقتی جامون عوض میشه اصلا اینطوری دلش برای من نمیسوزه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شوهر من واقعا نداره کارتای بانکیشو وقتی خوابه موجودیاشونو چک میکنم. یه روزایی میگه ۱۰۰ تومن فقط😐 ...

والا شوخر منم چک میکردم همین بود بعد معلوم شد مارت خانوادش یا یکی دیگه دستشه من نفهمم خیلی نیرنگ بازه منم ک اخمق

اسی طلاهایی ک گفتی مامانت برداشت نداد کی گرفته بود برات؟واقعا برداشت و نداد دیگه یا چیز دیگه جاش داد ...

چیزی با عنوان جایگزین اونا به من نداد. طلاها کادوی سر عقدم بود. دلم براش سوخت دیدم داره گریه میکنه مشکل داره براش فروختم. اتفاقا امشبم بهش پیام دادم گفتم حلالت نمیکنم میگه پولایی که به شوهرت قرضی دادم اونارو بگو برگزدونه تا بدم😐 جدا از طلاها ۱۰۰ تومن وامم واسش گرفتم قرار بود پس بده نداد قسطاشو خودمون داریم میدیم...

1
5
10
15
20
25
30
35
40
والا شوخر منم چک میکردم همین بود بعد معلوم شد مارت خانوادش یا یکی دیگه دستشه من نفهمم خیلی نیرنگ باز ...

وای اگه اینجوری باشه امشب بیاد خونه میپرم بهش😂👋🏻

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چیزی با عنوان جایگزین اونا به من نداد. طلاها کادوی سر عقدم بود. دلم براش سوخت دیدم داره گریه میکنه م ...

حالا واقعا ب شوهران پولی داده؟اینم عین ننه منه ک

من از بچگی ازش خوردم الان قطع رابطم برادر داری؟شوهرت چیزی نمیگه طلاها چیشد

😂 😂 😂 شوهرا قرض میگیرن ولی یه طرفه هست بگو اینقدرش خرج فلن چیز شد من مه همش میگم قسط کلا 6تومن قس ...

میدونی بدیش اینه باردارم و نمیتونم از خونه برم بیرون که بهش بگم خرج فلان چیز کردم یا بیرون بودم لباس خریدم. مطمئنه خونه بودم فقط الکی انگار براش پولو نگه میدارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای اگه اینجوری باشه امشب بیاد خونه میپرم بهش😂👋🏻

ن اول مطمعن باش ولی شوهرم یچیزیه ببین رفتیم سفر با رفیقامون دوس دختر یکیشون اخرش اعتراف مرد گفت من همش ب فلانی میگم این رفیقت چه پاک و روراسته اینو از کجا پسدا مردی نگو این از همه اب زیر کاه تر بوده بی شرف همونم از حسادت دعوامون انداخت برا اولین بار سیلی خوردم از شوهرم بماند

خلاصه ک مردا موجودات به شدت اب زیر کاهن و اسم ما بد در رفته

حالا واقعا ب شوهران پولی داده؟اینم عین ننه منه کمن از بچگی ازش خوردم الان قطع رابطم برادر داری؟شوهر ...

اره پول داد ولی شوهرم همون ۱۰۰ میلیونو بهش داد گفت نمیخواد. دیگه پس بدین بابت کمکایی که اول زندگی بهمون کردین. قسطاشو خودمون داریم میدیم یبارم به روش نیاوردیم. حتی با اینکه از چیزی که از قبل داده بیشترم دادیم که منتی نباشه...

1
5
10
15
20
25
30
35
40