2777
2789
عنوان

پریود نشدم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4301 بازدید | 175 پست

واقعا متاسفم واسه زنایی که عقیده مسخره دارن و مثل اوملا حرف میزنن طرف میگه رابطه داشتم با محرم خودم چه مشکلی داره که میگین دروغ میگی فیکی و..

اگه نمیخواین کمک کنید و کنایه بزنید لطفا گزارش بزنید

همجنس خودم ادم اینجوری باشه چه انتظاری از مردش میره

عزیزم حالا دوسپسرش باشه یا نباشه شما الان چیکار به رابطش داری بنده خدا راجب قرص سوال داشت بعدشم هرچی ...

هرجور میخواد رابطه داشته باشه من اصلا ادم مذهبی ای نیستم کسی رو از چیزی منع کنم ولی اینجا ایرانه از عقد باردار میشی بد میدونن چه برسه دوست پسر ابروت کلا میره وقتی باید از وسیلع جلوگیری استفاده کنن ولی اقا میفرمایند نه خوشم نمیاد و دختر هم به راحتی قبول میکنه او دختر رو باید نصیحت کرد

لطف کنید نظر من رو لایک نکنیددددددددد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هرجور میخواد رابطه داشته باشه من اصلا ادم مذهبی ای نیستم کسی رو از چیزی منع کنم ولی اینجا ایرانه از ...

خب وقتی چندین بار گفتم اهمیت نداده دیگه چیکار میتونم بکنم

میگه بدم میاد نمیتونم

هرجور میخواد رابطه داشته باشه من اصلا ادم مذهبی ای نیستم کسی رو از چیزی منع کنم ولی اینجا ایرانه از ...

من اصلا کاری به مذهبی بودن یا نبودن ندارم خیلیا از رو مذهبی خیلیا از رو ترس از قضاوت خیلیا از رو ترس از رهاشدن بعد رابطه خیلیا از رو بی اعتمادی خیلیا از رو اینکه ارزش بدن خودشونو میدونن وارد رابطه قبل ازدواج نمیشن این یچیز نرماله اما خیلیا درصد خیلی بیشتر از چیزی که تو فکرشو کنی حتی اطرافیانا رابطه قبل ازدواج داشتن فکرم نکن درصد مربوط به خونواده های بی بند و باره صرفا خواستن تجربه کنن؛کسی که تجربه رابطه داره مطمئننا میدونه داره چیکار میکنه حتی اگه کمسن باشه باز هم میدونه نیازی به راهنمایی ندارن...

خب وقتی چندین بار گفتم اهمیت نداده دیگه چیکار میتونم بکنم میگه بدم میاد نمیتونم

بگو میتونی پس رابطه هم نمیتونیم داشته باشیم سعی کن عادت کنی همه خوششون نمیاد ولی مجبورن

من اصلا کاری به مذهبی بودن یا نبودن ندارم خیلیا از رو مذهبی خیلیا از رو ترس از قضاوت خیلیا از رو ترس ...

کسی که بلد نیست از کان.م و قرص ضد بارداری استفاده بکنه نیاز به راهنمایی داره من اصلا با رابطه قبل ازدواج مشکل ندارم ولی یاد کنترل شده باشه که به بارداری ختم نشه

بگو میتونی پس رابطه هم نمیتونیم داشته باشیم سعی کن عادت کنی همه خوششون نمیاد ولی مجبورن

فعلا که مشخص نی الانم چی بشه باردار هستم یا ن باید زودتر بفهمم

احتیاط میکنم دیگه