2777
2789
عنوان

پریود نشدم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4301 بازدید | 175 پست
ببخشید عزیزم .بعد خوردن قرص کی دوباره پریود شدین؟با توجه به اینکه تازه پریودتون تموم شده بوده

عزیزم تازه تموم نشده بود. من چهارشنبه قرار بود پریود شم. سه شنبه رابطه داشتیم ک اونطور شد. همون لحظه قرص خوردم. ۴ روز بعد پریود شدم. ولی ی بار دیگه ک قرص خوردم اصلا پریود نشدم. تایم بعدیم با کمی تاخیر شدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوست من پارسال مثبت شد. سقط غیرقانونی کرد هیچ اتفاقی همنیوفتاد.

من دختر خالم رفته بود بیمارستان از قصد ال دی خورده بود به خونریزی بیفته قانونی سقط شد ولی همون موقع گفتن ما ثبت میکنیم...

عشقم من نمیدونم تو چقد به مسائل انرژی و اینا اعتقاد داری اما من کامل معتقدم نمیدونم گفتنش اینجا درسته یا نه اما میگم برای هرکی که باید اینو میدونسته و نیاز داره بشنوه منم اصلاا نمیخوام بهت بگم چیبکن چی. نکن خودت همه چیزو میدونی اما هیچکس تاکید میکنم هیچکس همه چیز رو نمیدونه؛عشق من رحم مرکز خلق زنه؛میتونه خلق کودک یا حتی احساسات یا هر خواسته ای باشه واقعا هر خواسته ای اما تاکید میکنم درصورت اینکه انرژی رحم درست باشه ؛با هربار رابطه جن سی شما بهش لینک میشی تار انرژی که تا۸سال هیجوره قطع نمیشه و انرژی اون شخص تو رحمت می مونه؛خب شاید بگی خب قطع نشه مثلاً چی میشه؛؟۱از انرژی که باید برای جذابیت و موفقیت خودت خرج بشه برای اون خرج میشه یعنی اون میره بالا تو میری پایین یا حتی چهره ممکنه حس کنی زیباییت کمتر شده۲تمامم زخم ها اتفاقات باور ها و تمام زنهایی که باهاشون قبل تو رابطه گرفته تک تک گناهاشون تروماهاشون میگیره رو تو؛یکسری زخم ها و اتفاقاتی که برای تو نیست اما برای اونه و به مرور زمان خودش رو نشون میده؛

فردا شبش خوردم فکنم یدونه بود یادم نی ولی خب دوبار داخل ریخت حس میکنم کم بود یا ضعیف بود جواب نداده

هر تعداد بریزه باید بعدش بخوری مگر اینکه بهدددفعه دوم به مدت کوتاهی خورده باشی. ضمنا دوز ۱/۵ باید باشه

عشقم من نمیدونم تو چقد به مسائل انرژی و اینا اعتقاد داری اما من کامل معتقدم نمیدونم گفتنش اینجا درست ...

چه قشنگ تاحالا همچین چیزی نشنیده بودم

صحبتات همه متین و با مفهومه نه مثل یکسری ها با عقاید مسخره

خودش میگه که بلده اما علاقه ای به استفاده نداره...

خب پس نباید نگران بارداری باشه خیلی عجیبه اینجا از تولد بچه نامشروع حمایت میشه من ختی با تولدش هم مشکل ندارم ولی جامعه باهاش مثل گرگ رفتار میکنه

لطف کنید نظر من رو لایک نکنیددددددددد

خب پس نباید نگران بارداری باشه خیلی عجیبه اینجا از تولد بچه نامشروع حمایت میشه من ختی با تولدش هم مش ...

نه بحث حمایت از تولد بچه نامشروع نیست بحث اینه همه حتی اطرافین نزدیک شما اینو تجربه کردن فقط مردم زرنگتر از چیزین که به ما بفهمونن

فعلا که مشخص نی الانم چی بشه باردار هستم یا ن باید زودتر بفهمماحتیاط میکنم دیگه

باردار هم بودی سریع مراسم بگیرید بری اصلا به سقط فکر نکن که هزاران عوارض دارههه

لطف کنید نظر من رو لایک نکنیددددددددد