2777
2789
عنوان

ناراحتم

79 بازدید | 13 پست

خیلی نارحتم دوستا پیش مادرشوهرم دعوتمون کرد روضه داش ولی از دعوت کردنش متوجه شدم که دوس نداره مامانمو دعوت کنه ولی بازم رفتیم بعد مامانم از اول تا آخر تو اشپزخونه نشست خواهرشوهرمم یه بار نگفت مامانت پذیرایی شد یا نشد در حالی حواسشون به همه بود یا ببخشید ک تو اشپزخونه نشستی ببخشیدا حواسم نبود مهمون داشتم نفهمیدم پذیرایی شدی یا نه

تازه دست پرم رفت مامانم

امسال یه نفر که غریبس از من پرسید که ایا به خود مامانت زنگ زدن دعوت کردن یا ب خودت گفتن گفتم به خودم گفتن به خودشون زحمت ندادن حتی ی زنگ ب مامانم بزنن

بعد دوسال قبل ک رفتیم مامانم کمکم کرد حتی اون غریبه گفت پس کمکم کرده بنده خدا

نمیدونم چی بگم ...

فقط نارحتم ک چرا ....

مامان بابام خیلی خوبن خیلی خیلی خوبن تا حالا نذاشتن آب تو دل شوهرم تکون بخوره کارایی که کردن پدرمادر خودش نکردن در حق شوهرم ولی قدر نمیدونن

سعی میکنم بهترین خودم باشم خیلی ضعف ها دارم ولی باید از خودم شروع کنم که به نتیجه درست برسم

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

میگم چرا مادرتو بدون دعوت بردی ک الان حس خجالت یا سبکی داری

به من گفت بیارش

سعی میکنم بهترین خودم باشم خیلی ضعف ها دارم ولی باید از خودم شروع کنم که به نتیجه درست برسم

میگم چرا مادرتو بدون دعوت بردی ک الان حس خجالت یا سبکی داری

بعد ک بردم خوب برخورد نکردن

اگه واقعا بد رفتار کردن دگ مادرتو نبر...هرچند روضه متعلق ب خانم فاطمه زهراست چون ایشون صاحب تمام روض ...

خب فهمیدم دعوتش فقط واسه اینه ک من نارحت نشم چون قبلا سر ی موضوعی نارحت شدم بعدم دخترش خیلی بی محلی کرد خودش باز یکم بهتر بود

امسالم باز گفت ب مامانتم بگو دیگه

ولی مامانم نرفت چون کفت معلوم نیس ی موقع قیافه میگیرن