2777
2789
عنوان

پریود نشدم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4301 بازدید | 175 پست
چی تو مغزتون میگذره همچین موضوعی رو برای تاپیک فیکتون انتحاب میکنید؟این تاپیکا فقط از مغز معیوب یه پ ...

چرا باید بی دلیل همچین چیزی تاپیک کرد😐

یکی راهنمایی میخواد مغزش معیوبه ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا باید بی دلیل همچین چیزی تاپیک کرد😐یکی راهنمایی میخواد مغزش معیوبه ؟

نه ازاون جهت که دوروز پیش تاپیک زدی دوست پسر داری و داری میری دیت یکم رو سبک چاخانات کار کن کافورم بخور

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر خاله ات حق داره چون سرش تو کتاب بوده شده استاد فیزیک ولی این خانم ......

عزیزم دلیل نمیشه بی سواد باشم

اینکه از زناشویی و رابطه و بارداری بیشتر میدونی شدی عاقل با سواد؟

من کاری به افکار بقیه ندارم.از اینکه بیاد دروغ بگه متنفرم.

حالا دروغ حق الماس که نگفت اینجا هم تاپیک راجب دوستپسر ممنوعه بعد گزارش میزدم بدبخت میترکید منم شاید الان خیلی کارا بکنم اما تو نی نی سایت جا گفتنش نیست اینجا پر از افراد قضاوتگر و بستس

خب همون دوران دوستی ام رابطه داشتیم استفاده نمیکرد

وا چه مسخره و چه جرئتی اسی یا مارو گیر اوردی یا واقعا ادم ساده ای هستی یا کلا عقد نیستی و دوست پسرته از من به تو نصیحت نذار پسرا اینقدر راحت گیرت بیارن بقولی رابطه کامل داشته باشن باهاش حتی از ابزار جلوگیری هم استفاده نکنن اینجا ایرانه فردا انگ خراب بهت میچسبونه عین دستمال پرتت میکنه کنار میره سراغ یه ادم جدید مخصوصا که کم سن و نا پخته ای

لطف کنید نظر من رو لایک نکنیددددددددد

وا چه مسخره و چه جرئتی اسی یا مارو گیر اوردی یا واقعا ادم ساده ای هستی یا کلا عقد نیستی و دوست پسرته ...

مریض جنسیه ارزش نداره ادم تو اینجور تاپیکا بمونه چندشن چندش

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وا چه مسخره و چه جرئتی اسی یا مارو گیر اوردی یا واقعا ادم ساده ای هستی یا کلا عقد نیستی و دوست پسرته ...

عزیزم حالا دوسپسرش باشه یا نباشه شما الان چیکار به رابطش داری بنده خدا راجب قرص سوال داشت بعدشم هرچی کمسن و ناپختس شما باید نصیحتش کنی؟ببین خیلی از آدما تو ایران قبل عقد رابطه داشتن منتهی نمیان بگن...پس فکر نکن شما همه چیو میدونی مردم زرنگتر از چیزین که فکر کنی

آخه دیگه دختر به اون بزرگی که با نوزاد و بچه کوچیک سرگرم نمیشه البته کساییم که الان خواهر برادر دارن ...

دقیقا بیشتر اعصاب ادم خورد میشه

لطف کنید نظر من رو لایک نکنیددددددددد