2777
2789
عنوان

پریود نشدم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4301 بازدید | 175 پست
دختر خاله من استاد فیزیکه بعد دوتا بچه با۳۲سال سن نمیدونه بتا چیه من بیمارستان رفته بودم ازم بتا گرف ...

دختر خاله ات حق داره چون سرش تو کتاب بوده شده استاد فیزیک ولی این خانم ......

کاش همیشه شب باشه ،تاریک باشه ،پاییز باشه.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خیلی عجیبه میگه شوهرم خوشش نمیاد عین این دوست پسر های بزن درو😂ما یکی از فامیلامون خیلی پولداره خیلی ...

خب همون دوران دوستی ام رابطه داشتیم استفاده نمیکرد

خانمها برای جلوگیری چه قرصی بخرم و از کی شروع کنم خوردن

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند

ببین افرادی که بالا سی هستند یا اکثر کسایی که وضع مالی خوبی دارن زیاد بچه دوست ندارن البته که اون دی ...

اره دقیقا ولی ینظرم ادم خواهر و برادر میخواد ولی باید زودتر بفکرش میبودن الان فقط پاگیر میشه بچه هم برای خواهرش هم پدر و مادرش هتل دارن هر ماه خارج واقعا من پولدار ندیدم بیشتر از فوقش 3 تا بچه داشته باشه

لطف کنید نظر من رو لایک نکنیددددددددد

ممنون عزیزمپریود که شدی دردناک بود یا مثل قبل بود ؟

حجمش کمتر از پ عادی هستش

من هفت روزه پریود میشم

اورژانسی که خوردم فقط سه روز پ شدم.

خواهش میکنم.

چی تو مغزتون میگذره همچین موضوعی رو برای تاپیک فیکتون انتحاب میکنید؟این تاپیکا فقط از مغز معیوب یه پسر بیمار برمیاد

یا یه دختر داغون خدا شفاتون بده

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اینجا نی نی سایته حتی بچه دوران عقد و بد میدونن بعد بگه پارتنر که بخورنش؟

دقیقا

ادم از یکی کمک میخواد ولی بعضیا فقط قضاوت میکنن و تاحقیر الان شوهر یا دوست پسر چه فرقی داره برای شما مهم اینه اون طرف کمک خواسته با راهنمایی

من زدم گوگل گفته بود ممکنه یک هفته پریودتون عقب بیوفته ولی اینجا میگن بعد خوردن قرص یک هفته تا ده رو ...

والا انفاقا پریود رو عقب میندازه

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند

اره دقیقا ولی ینظرم ادم خواهر و برادر میخواد ولی باید زودتر بفکرش میبودن الان فقط پاگیر میشه بچه هم ...

آخه دیگه دختر به اون بزرگی که با نوزاد و بچه کوچیک سرگرم نمیشه البته کساییم که الان خواهر برادر دارن دیگه رو آوردن به دوست و...

اینجا نی نی سایته حتی بچه دوران عقد و بد میدونن بعد بگه پارتنر که بخورنش؟

من کاری به افکار بقیه ندارم.

از اینکه بیاد دروغ بگه متنفرم.