2777
2789
عنوان

پریود نشدم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4301 بازدید | 175 پست
اخه هرکی یه چی میگه من واقعا استرس گرفتم تا یه هفته میگن طبیعیه ولی الان ۱۳روز گذشته یکم شک کردم

نهایت فردا برو ازمایشگاه بگو یه تست ازت بگیرن جوابشم اورژانسی بدن البته الانم میتونی بری

نه ریلکس نیستم ولی زیاد بزرگش نمیکنم به شوهرم اعتماد دارم حلش میکنه مطمعنم

خب چطوری حلش میکنه یا باید زودتر عروسی بگیرید برید خونتون یا سقط کنی که کلی عوارض داره بعدا

لطف کنید نظر من رو لایک نکنیددددددددد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای پناه برخدا چ ریلکس. یه بار ما شک کردیم یکم کاند وم پاره شده باشه ، ساعت ۴ صبح رفتیم قرص گرفتیم . ...

ببخشید عزیزم .بعد خوردن قرص کی دوباره پریود شدین؟

با توجه به اینکه تازه پریودتون تموم شده بوده

چند سالته ؟چقد تحصیلات داری ؟

دختر خاله من استاد فیزیکه بعد دوتا بچه با۳۲سال سن نمیدونه بتا چیه من بیمارستان رفته بودم ازم بتا گرفتن براش تعریف کردم گفت من بعد ۲تا بچه نمیدونم بتا چیه حالا اینکه چیزی نیست دوستم دانشجو زبانهاونم نمیدونه

[QUOTE=408655986]من زدم گوگل گفته بود ممکنه یک هفته پریودتون عقب بیوفته ولی اینجا میگن بعد خوردن قرص یک هفته تا ده ...[/QUOTE

من خودم چند بار مجبور شدم استفاده کردم سر هفت روز پ شدم. اورژانسی رحم رو تخلیه میکنه که باردار نشی

کاش همیشه شب باشه ،تاریک باشه ،پاییز باشه.
خیلی عجیبه میگه شوهرم خوشش نمیاد عین این دوست پسر های بزن درو😂ما یکی از فامیلامون خیلی پولداره خیلی ...

ببین افرادی که بالا سی هستند یا اکثر کسایی که وضع مالی خوبی دارن زیاد بچه دوست ندارن البته که اون دیگه دخترش بزرگه خواهر برادر نمیتونه سرگرمی کنه اختلاف سنی خیلیه