2777
2789
عنوان

اپ استور های ایرانی برای ایفون تروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 34 پست
اپ استور اخه قطعه

با فیل شکن باز میشه، من سه روزه دسترسی دارم ولی یه سری آموزش هم تو اینستا و تل گرام گذاشتن که اگر اصلا فیل شکن نداری چطور با گوشی اندرویدی که وصل میشه بری اپ استور

💚💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصن باز نمیشه برا من برانه های ایرانی میخاممث شیریت و روبیکا اینا خبر مرگشون

خیلی از اپ های ایرانی رو نسخه وب اپلیکیشن استفاده کن مطمئن ترم هست، من سالهاست برای اسنپ با اپ بانکها، وب اپلیکیشن دارم. اصلا اگر اپی مستقیم توی اپ استور نباشه اعتماد نمیکنم که از سیبچه یا بقیه بخوام بگیرم چون فکر میکنم مشکل امنیت داره

💚💖
نه منظورم همون v 2ray هست که کانالای تلگ رام میذارن،از اونا استفاده میکنم حالا هر کدومش که باز کرد

V2 ray فیل تر شکنه؟اول با پرو کسی برم تلگرام بعپ اونجا از کانادای تاگرام این فیل تر شکن v2 ray را دانلود کنم ؟

اسنپ بله شریت که مستقیم تو اپ استور هس حتی خیلی برنامه های دیگهروبیکا و ایتا و شاد رو تو سافاری سرچ ...

ممنونم ازت

نمیدونستم شیریت داره اپ استور

کاربر جدید نیستم ❌ از سال ۴۰۰ عضو نی نی سایت هستم . اما تعلیق شدم ، مجبور شدم کاربری جدید باز کنممممم

V2 ray فیل تر شکنه؟اول با پرو کسی برم تلگرام بعپ اونجا از کانادای تاگرام این فیل تر شکن v2 ray را دا ...

V2*ray برنامه فیل*تر شکنه هست ، باید نصبش کنی از یک جایی حالا یا گوگل پلی یا تلگرام ، بعد از توی کانالهای تلگرام کانف*یگ کپی کنی بزاری داخل v2*ray

بعضی مواقع وصله و اوکیه

کاربر جدید نیستم ❌ از سال ۴۰۰ عضو نی نی سایت هستم . اما تعلیق شدم ، مجبور شدم کاربری جدید باز کنممممم

V2 ray فیل تر شکنه؟اول با پرو کسی برم تلگرام بعپ اونجا از کانادای تاگرام این فیل تر شکن v2 ray را دا ...

باید اپ v2box یا اپ های مشابه که برای این کار هست رو گوشیت داشته باشی تا بتونی استفاده کنی، اگر از قبل نداری و به اپ استورم دسترسی نداری که هیچی اما اگر داشتی کانالای تل گرام روزانه کلی کان فیگ میذارن که میتونی برداری و کانکت شی

💚💖