با فیل شکن باز میشه، من سه روزه دسترسی دارم ولی یه سری آموزش هم تو اینستا و تل گرام گذاشتن که اگر اصلا فیل شکن نداری چطور با گوشی اندرویدی که وصل میشه بری اپ استور
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اصن باز نمیشه برا من برانه های ایرانی میخاممث شیریت و روبیکا اینا خبر مرگشون
خیلی از اپ های ایرانی رو نسخه وب اپلیکیشن استفاده کن مطمئن ترم هست، من سالهاست برای اسنپ با اپ بانکها، وب اپلیکیشن دارم. اصلا اگر اپی مستقیم توی اپ استور نباشه اعتماد نمیکنم که از سیبچه یا بقیه بخوام بگیرم چون فکر میکنم مشکل امنیت داره
V2 ray فیل تر شکنه؟اول با پرو کسی برم تلگرام بعپ اونجا از کانادای تاگرام این فیل تر شکن v2 ray را دا ...
باید اپ v2box یا اپ های مشابه که برای این کار هست رو گوشیت داشته باشی تا بتونی استفاده کنی، اگر از قبل نداری و به اپ استورم دسترسی نداری که هیچی اما اگر داشتی کانالای تل گرام روزانه کلی کان فیگ میذارن که میتونی برداری و کانکت شی
سایفون گرفتم اما اصلا برا من کار نکرد،یه فیل شکنم از قبل دارم اسمشvp n proxy هست گاهی باز میکنه بد نیست، اما بیشتر همون v 2 ray از تل بر میدارم جواب میدن