2777
2789
عنوان

رژیم کتو

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 87 پست
منم سختم بود ... ولی خب یکی دو سالی ادامه دادم ولی گاهی میزدم جاده خاکی و همه چی میخوردمچون واقعا بد ...

اره ولی موندی هیچی به اندازه چاقی ادمو اذیت نمیکنه من از بچگی چاق بودم و همیشه اعتماد به نفسم پایین بود همیشه تو خرید لباس مشکل داشتم ولی یه بار جدی شروع کردم و رژیم گرفتم و از ۸۰ شدم ۵۹ کیلو و وزنم ثابت مونده ولی بعدش ازدواج کردم و توی دوسال هی وزنم اضافه شد بعد عروسی ۷۲ بودم یه هو به خودم اومدم دیدم شدم ۸۹ خیلی بدههه میدونی هیچی اندازه اندام بد حال ادمو خراب نمیکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره ولی موندی هیچی به اندازه چاقی ادمو اذیت نمیکنه من از بچگی چاق بودم و همیشه اعتماد به نفسم پایین ...

من لاغر بودم اسی
بخاطر تعییر یهوویی تغذیه و سبک زندگیم دچار اضافه وزن شدم. ولی پایه ام.

اره ولی موندی هیچی به اندازه چاقی ادمو اذیت نمیکنه من از بچگی چاق بودم و همیشه اعتماد به نفسم پایین ...

اره خب اگر اراده کنی خوبه منم خیلی وزنم بااین رژیم کم شد

فقط خوب تحقیق کن

ویتامین ب حتما بخور

درسته من هم این رژیم رو گرفتممگر اینکه وضع مالیت انقدر عالی باشه که بتونی گوشت خیلی زیاد بخوری اووکا ...

دقیقا درسته

یه مدت خیلی خوب جواب میده و طرف تشویق میشه ادامه بده ولی خب مضره واقعا چون هر چیزی جای خودش مهمه

تو کتو بیشتر چربی وارد بدن میشه که قطعا جای ویتامینا و ... رو نمیگیره

یکی از دوستای من ۵ ماهه این رژیمو میگیره بعد مدت ها دیدمش قشنگ انگار از وسط نصفش کردن۱۲۰ کیلو بود فج ...

اره بابا خیلی رژیم خوبیه من ادمایی دیدم کلا عوض شدن با رژیم به خدا ببینیشون باور نمیکنی

دقیقا درستهیه مدت خیلی خوب جواب میده و طرف تشویق میشه ادامه بده ولی خب مضره واقعا چون هر چیزی جای خو ...

اره خب بدن همه چی میخوادد ولی برا کوتاه مدت من راضی ام فقط لاغر شم