2777
2789
عنوان

رژیم کتو

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 87 پست
خوب چرا ترازو دستت بود نباید وسواس بخرج بدی من همه چیزو حدودی وارد میکنم مثلا پنج قاشق برنج یک کف دس ...

همون منم مانکن رو دارم ولی کالری شماری اون همه جواب نمیده ادمم همش گشنه اس ولی من وقتی همراه کتو کالری شماری کردم خیلی خوب بود

رژیم کتو تو کوتاه مدت جواب میده ولی طولانی بگیری باز وزن برمیگردهکلا از نظر علمی بدن رو تو کمبود مین ...

درسته من هم این رژیم رو گرفتم

مگر اینکه وضع مالیت انقدر عالی باشه که بتونی گوشت خیلی زیاد بخوری اووکادو بخوری یاتخم مرغ زیاد

ولی در کل مدت زمان بیشتراز دو سه ماه خوب نیس

اونایی که رژیم کتو میگیرن . فست هم انجام میدن

دو سه روز جز اب و ویتامین چیزی نمیخورن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون منم مانکن رو دارم ولی کالری شماری اون همه جواب نمیده ادمم همش گشنه اس ولی من وقتی همراه کتو کال ...

اره خوب بدن هرکی با بقیه فرق داره من باکالری شماری راحتم شما باکتو من از هردوش نتیجه گرفتم از کالری شماری بیشتر

وزن اولیه ۷۸وزن فعلی ۶۲وزن هدف ۵۷
درسته من هم این رژیم رو گرفتممگر اینکه وضع مالیت انقدر عالی باشه که بتونی گوشت خیلی زیاد بخوری اووکا ...

به غیراز اون عادات غذایی هم هست خیلی سخته خوردن گوشت و تخم مرغ خالی واقعا تهوع میگیری اصلا نمیتونی ادامه بدی

وزن اولیه ۷۸وزن فعلی ۶۲وزن هدف ۵۷
درسته من هم این رژیم رو گرفتممگر اینکه وضع مالیت انقدر عالی باشه که بتونی گوشت خیلی زیاد بخوری اووکا ...

اره ولی تو این اوضاع کی وضعش خوبه؟

همه تو یه سطح شدن ولی من بیشتر دل و جیگر مرغ یا بوقلمون میگرم ارزونه و به صرفه اس یا تن ماهی

یکی از دوستای من ۵ ماهه این رژیمو میگیره بعد مدت ها دیدمش قشنگ انگار از وسط نصفش کردن

۱۲۰ کیلو بود فجیح چاق بود الان شده ۹۳ انقد خوشگلتر شده انقد عوض شده ک دهنم وا مونده بود

من خودم قدم ۱۷۰ وزنم ۶۵ اصلا چاق نمیشم هرچی میخورم😂😬

به غیراز اون عادات غذایی هم هست خیلی سخته خوردن گوشت و تخم مرغ خالی واقعا تهوع میگیری اصلا نمیتونی ا ...

منم سختم بود ... ولی خب یکی دو سالی ادامه دادم ولی گاهی میزدم جاده خاکی و همه چی میخوردم

چون واقعا بدن ادم کم میاره

مگه اونکه حجم گوشت زیاد بخوری

من که جدی شروع میکنم این جام گزارش میدم هفته ای یک بار هم وزش کشی میکنم و میگم چقد کم کردم ولی ما چیزای عجیب قریبی نمیخوریم بیشتر وعده مون املت و نرگسی بود با اسفناج یا کتف و بال مرغ یا رون مرغ من خودم اصلا آووکادو نخوردم تو شهرمونم نبود