2777
2789
عنوان

چهارشنبه زایمانمه خیلی افسرده و ناامیدم توروخدا برام دعاکنین😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1268 بازدید | 112 پست

سلام عزیزدلم همونجور که بهت قول دادم از ذهنم پاک نشدی و کلی برای خودتو تو دلی نازت دعا کردم

دیشب گفتم برم یه پیام بهش بدم ببینم فسقلی اومد به دنیا یا هنوز تو دل مامانی شه

که کامنتت رو دیدم که گفتی نی نی مون حالش خوب خوبه به قدری خوشحال شدم و ذوق کردم که نگو

دیدی گفتم مامان خانمی؟ دیدی گفتم چقدر استرس الکی داری؟ بابا این پسمل زیبا مون آینده درخشانی داره تو هی نگرانش بودییییی

الهی شکر که استرس ها و نگرانی های توهم تموم شد دیگه به چیز های گذشته فکر نکن و سعی کن حال خودتو و نی نی همیشه خوب باشه

قدم نو رسیده ات هم مبارک باشه پر خیر و برکت باشه قدمش برای زندگی تون😍بازم خداروشکر میکنم خدا دل شادت کرد

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
عزیزم الهی قربون مهربونیت برم اخه شما چقد خوش قلبیپس ازدعاهای خیرشمابودکه من چندساعت بعدش زایمان کرد ...

تو رووووو خداااا؟🥹🥹🥹

وای خدا

خدایا شکرت

چقدر بفکرت بودم عزیزم

قدم نو رسیده ی نی نی ت مبارک باشه

دختره یا پسر

اسم کوچولوت چیه؟

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم حالت خوبه؟به سلامتی زایمان کردی.نی نی کوچولو حالش خوبه؟چند روزه همش فکرم درگیر بود

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

عزیزم الهی قربون مهربونیت برم اخه شما چقد خوش قلبیپس ازدعاهای خیرشمابودکه من چندساعت بعدش زایمان کرد ...

ای جانم عزیز دلم خدا رو هزار مرتبه شکر .هیچ خبری نمیتونست تا این حد خوشحالم کنه

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

سلام عزیزدلم همونجور که بهت قول دادم از ذهنم پاک نشدی و کلی برای خودتو تو دلی نازت دعا کردمدیشب گفتم ...

بخدا من خیلی فکرکردم

و هردفعه به این نتیجه میرسم که آدمی به خوش قلبی شماهایی که جویای احوالم بودین پیدا نمیشه

خداروشکر میکنم که حتی شده مجازی٬ باشما آشناشدم

من شک ندارم اینکه قسمتم شد و پسرم رو سلامت بغل کردم ازدعاهای خیرشما بود وهست

ان شالله خدا کوچولوهای نازتون رو براتون نگهداره و عاقبت بخیر بشن

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو رووووو خداااا؟🥹🥹🥹وای خدا خدایا شکرتچقدر بفکرت بودم عزیزمقدم نو رسیده ی نی نی ت مبارک باشهدختره ...

قربونت برم من عزیزم

بخدا شما فرشته ای❤️چطور ممکنه یه آدم تو دنیای مجازی پیدابشه که این اندازه پیگیر احوالات یه آدم دیگه بشه؟

من فقط میتونم خدارو بابت وجود شما دوستان مهربون شکر کنم و براتون عاقبت بخیری وسلامتی ازخدابخوام

راستش دوروز زودتر بخاطر درد اورژانسی عمل شدم و پسرم که قراربود امروز دنیا بیاد الان سه روزشه

یکم زردی گرفته و زیر دستگاهه ولی بازم شکر

اسمس محمده عزیزجانم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ای جانم عزیز دلم خدا رو هزار مرتبه شکر .هیچ خبری نمیتونست تا این حد خوشحالم کنه

قربون مهربونیت بشم من

من واقعا بغض کردم وقتی دیدم بعضی از شما پیگیر حالم هستین

واقعا نمیدونم درجواب اینهمه محبت چی بایدبگم

فقط میدونم دعاهای خیرشما منو تااینجا رسوند

خداخیرتون بده الهی تاابد خیر ببینین تو زندگی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قربونت برم من عزیزمبخدا شما فرشته ای❤️چطور ممکنه یه آدم تو دنیای مجازی پیدابشه که این اندازه پیگیر ا ...

فداتشم عزیزم

خدارو هزار مرتبه شکر خانومی

قدمش پر خیر و برکت باشه برات

وااقعا از ته دل میگم خسته نباشی مامان خانوم

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊

قربون مهربونیت بشم منمن واقعا بغض کردم وقتی دیدم بعضی از شما پیگیر حالم هستینواقعا نمیدونم درجواب ای ...

فدات بشم عزیز دلم . ایشالله همه ی بغض هات از خوشحالی باشه.نمیدونی چقدر خوشحال شدم.به جرات میتونم بگم بهترین خبری بود که این هفته شنیدم.خدابرات حفظش کنه .قدمش خیر باشه😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘💝💝💝💝

قربونت برم من عزیزمبخدا شما فرشته ای❤️چطور ممکنه یه آدم تو دنیای مجازی پیدابشه که این اندازه پیگیر ا ...

زردی رو همه ی بچه ها دارن اصلا نگران نباش.از طرف خاله یسنا ببوسش😘😘😘😘

بخدا من خیلی فکرکردمو هردفعه به این نتیجه میرسم که آدمی به خوش قلبی شماهایی که جویای احوالم بودین پی ...

الهی که عاقبت بخیری پسر گلتو ببینی عزیزدلم

وقتی خبر سلامتی فسقلی مونو شنیدم خیلی خوشحال شدم

واقعا خدارو شکر کردم بابت این خبر

خوش قلبی از خودته عزیزممممم😘

خدا حفظت کنه برای فرشته هات

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤

انشالله چیزی نیست نگران نباش دکار سرداتاق عمل سزارین به من گفت تو ممکنه خونت بند نیاد و ما نمیتونیم کاریدبرات بکنیم وبی خداروشکر هیچی نشد دکترا که خدا نیستن

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

الهی با دلخوش بغلش بگیری عزیزم اصلا نگران نباش بسپار به خودش منم نینیم دوهفته تو شکمم رشد نداشت دکترا تشخیص نداده بودن با پارگی کیسه آب زایمان کردم و نینیم سالمه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمیدونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم ❤️۱۴۰۴٫۰۸٫۰۸ رفتیم دکتر مامانی خدارو شکر خودم شرایطم خوب شده بود توهم خواب بودی پشت کرده بودی وزنتم شده ۱۰۸۴ گرم 🥰۱۴۰۴٫۰۸٫۱۵ وسایل سیسمونیتو خریدیم پسر قشنگم واسه تک تکشون کلی قربون صدقت رفتیم و تصورت کردیم 😍۱۴۰۴٫۰۸٫۲۲ رفتیم دکتر وزنت شده ۱۲۵۸ گرم پسر قشنگم دکتر غش کرد از خنده یه شکل عجیبی تو شکمم دراز کشیدی بابا میگه عین من بد خوابه 🤣۱۴۰۴٫۰۹٫۰۶ رفتیم دکتر مامان تپش قلبت خیلی پایین بود حسابی منو بابارو ترسوندی پسر قشنگم تا یه آبمیوه خوردم و خدارو شکر سرحال شدی😍۱۴۰۴٫۰۹٫۱۴ چند روزی از کمر درد فلج شدم و به سختی پامیشم پسرم ولی همه اینا میگذره امروز بابا سرش گذاشت رو شکمم یواش یواش باهات حرف میزد شروع کردی تکون خوردن مامانی بابا خیلی برامون زحمت میکشه دعا کن همیشه سلامت باشه و سایش بالاسرمون باشه ❤️۱۴۰۴/۰۹/۲۰ روز مادر رفتیم دکتر مامان قلبت خیلی ضعیف میزد کلی گریه کردم 🤕