2777
2789

من باوجود مشکل قلبی باردارشدم خودش بزرگترین ریسک بود برام😭بعدش دیابت گرفتم و انسولینی شدم و بشدت اذیت شدم با رژیم غذایی و کنترل قند

بعدشم۳۵هفته تو سونو گفتن رشد دست وپای بچه ۳هفته عقبه و سونوگراف تشخیص جالبی نداد😭

دکتراهم میگن باید بمونی بچه بدنیا بیاد ببینیمش تا نظربدیم

خیلی سخته بدترین نوع استرس رو برای زایمانت داشته باشی

نمیتونم خوشحال باشم یکسره گریه میکنم تپش قلب میگیرم و دستام میلرزه

دارم سکته میکنم

نکنه کوچولویی که تو وجودم هست مشکلی داشته باشه😭

هیچ امید و انگیزه ای برای روز عمل ندارم اصلا نمیدونم چطور باید شب عمل رو صبح کنم

ازتون خواهش میکنم برام دعاکنین روزام داره سخت میگذره

تادست به گوشی میشم میرم سراغ سرچ و اصلا چیزای خوبی نمیخونم😭

الان برای عمل اصلا واسه قلبم و دیابتم نمیترسم

فقط سلامتی بچم برام مهمه دارم دیوونه میشم

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انشالله به حق حضرت ابالفضل سالم و سرزنده میاد تو بغلت نی نی کوچولو 💙♥️🙏

اینجا ستاره ها همه خاموشند اینجا فرشته ها همه گریبانند اینجا شکوفه های گل مریم بی قدرتر زد خار بیابانند اینجا نشسته بر سر هر راهی دیو دروغ و ننگ و ریاکاری در آسمان تیره نمی بینم نوری ز صبح روشن بیداری

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله اتفاقای خوبی برات میفته مامان مهربون

برات حمد و صلوات خوندم

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊

یعنی بچت iugr?

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
انشالله اتفاقای خوبی برات میفته مامان مهربونبرات حمد و صلوات خوندم

ممنونم واقعا ان شالله هیچوقت تو زندگیت گره ای نباشه

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دکترامگه خدان؟عزیزم ازون بالایی بخواه اون که همه چیزابدستشه انشاا..سالم وسلامت بدبه دلت راه نده 🙏🌹

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیااومدم🥰مامان دوتاگل دخمل خیلی شیطونم 😁