2777
2789
عنوان

چهارشنبه زایمانمه خیلی افسرده و ناامیدم توروخدا برام دعاکنین😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1268 بازدید | 112 پست
بخدا من خیلی فکرکردمو هردفعه به این نتیجه میرسم که آدمی به خوش قلبی شماهایی که جویای احوالم بودین پی ...

خداروشکر بچتون سالمه الان تاپیکتون رو دیدم

منم یه مادر باردارمو واقعا درکتون میکنم بابت چیزایی که گذروندین و اذیت شدین

الهی شکر 🤲❤️🍷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه iugr نیست وزنش خوبه احتمال کوتاه قامتی خفیف داد😭

مگه ارث دارید؟؟

دکترا چرا زیاد میکن بادوم سر بادو شیر سویا و کلسیم Dبخور طوری نیست استرس بدتره

دوستان فدای دل مهربونتون روزی رو میگذرونم که امیدوارم برا هیچ کدوم پیش نیاد دوس داشتین برام یه حمد بخونید یا صلوات بفرستید 😔🙏🏼  آدم هزار سال با یه جمله پیر میشه        روحم زخمیه حالم بده چیزی گفتم حلام کنید روزای سختی رو میگذرونم 😢😔

عزیزدلم حق داری مادرباردار نگران بچه شه.ولی یه نیت بکن و برای سالم بودن بچه ات یه مبلغی به نیارمند بده.ازته دلم ازخدا میخوام بچه تون سالم و سلامت باشه.عزیزم راستش سونوگرافیا خیلیاشون بر اساس حدس و گمان میگن و الکی میترسونن اینقدر اطرافم دیدم که نگو.شماهم استرس را دورکن که خود استرس بدتره .دعابکن قران بخون نمازبخون و ازخدا بخواه حتما خدا جوابتو به خوبی میده.من مطمئنم دلم گواهه بچه تون سالمه.فقط روزیکه به دنیا اومد حتما بیا خبر سلامتیشو بهم بده.

یه روز خوب میاد

عزیزم.درک میکنم شما رو ..من هم باردارم و می فهمم ترس های شما رو. براتون یس میخونم امروز . مطمئنم کوچولو تون رو در سلامت کامل در آغوش میگیری ❤️

✨با یاد بهرام بیضایی بزرگ، اسم فامیل خویش را از ایشان وام گرفتم✨زنی هستم در آستانه ی چهل سالگی✨اگر کمتر از سی سال دارید سعی کنید با من وارد بحث نشید. مرسی از شما😉از سال نود و شش اینجام✨
عزیزم.درک میکنم شما رو ..من هم باردارم و می فهمم ترس های شما رو. براتون یس میخونم امروز . مطمئنم کوچ ...

خداروشکر نی نی سالمه

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید