2777
2789
عنوان

چهارشنبه زایمانمه خیلی افسرده و ناامیدم توروخدا برام دعاکنین😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1268 بازدید | 112 پست
ببین توکلت بخدا باشهبا غصه خوردن و ناامیدی فقط خودتو عذاب میدی و عملا کاری ازت ساخته نیستبسپار به خد ...

الهی آمین خداازدهنت بشنوه من به دعای شماها خیلی ایمان دارم😭

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اسی ماروتگ کن بی خبرنزار ازاحوالاتت🥺🌹

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیااومدم🥰مامان دوتاگل دخمل خیلی شیطونم 😁

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنونم ازت خیلی بهم انرژی مثبت دادی عزیزمخداخیرت بده

❤️❤️❤️

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

ایمان داشته باش سالمه و این استرس های بیخود رو دور کن حیف این روزهای قشنگه ،منوروز زایمانت دعا کن 🙏 ...

بخدا یه یاد همتون هستم

اگه قابل باشم

ولی بیشتر محتاج دعاهای شمام

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😭اره موارد شدیدش هفته های اول مشخصهمن تو۳۵هفته فهمیدم ولی خب چراباید عقب افتاده باشه اخه😭دکترگفت ت ...

عزیزم سی و پنج هفته رشدش متوقف شده دیگه

وقتی که یه انسان کامل بوده

بچه ی یکی از اقوام سی و شش هفته به دنیا اومد

انشالله چیزی نیست بد به دلت راه نده

آزمایشای مامان من تا تهران رفت و گفتند مغز بچه ناقصه دوبار هم آزمایش گرفتند و چون هفته ی های آخر بود نمیشد سقط کرد حتی ماه آخر بارداری سونو گرفته بودند گفته بودند ممکنه به دنیا بیاد و تا ۴۰ روز بمونه فقط

الان خواهر کوچولوم کلاس اوله از همه ی هم سن و سالاش هم باهوش تر و شیطون تره

اینو یادت باشه خدا خودش تو قران گفته تا خدا نخواد برگی از درخت نمی افته

یعنی کوچکترین و عادی ترین اتفاق ها هم به خواست خداست

امیدت فقط و فقط به خدا بشه

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊

یعنی میشه😭حتما اینکارو میکنم

بله که میشه فقط با خدا باش

من مامانم که حامله بود مشهد بودم اونقدر تو صحن امام رضا ضجه زدم و ازش کمک خواستم که معجزه کرد

من از امام رئوفمون معجزه ها دیدم

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊

عزیزم سی و پنج هفته رشدش متوقف شده دیگهوقتی که یه انسان کامل بودهبچه ی یکی از اقوام سی و شش هفته به ...

اخی عزیزدلم خداروشکر😭این استرسا ادمو پیر میکنه

عمر ادمو کم میکنه

ازتون میخوام بادلای پاکتون برای منم دعاکنین

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بله که میشه فقط با خدا باش من مامانم که حامله بود مشهد بودم اونقدر تو صحن امام رضا ضجه زدم و ازش کمک ...

خداروهزارمرتبه شکر

باورکن از شدت استرس نفسم تنگه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اخی عزیزدلم خداروشکر😭این استرسا ادمو پیر میکنهعمر ادمو کم میکنهازتون میخوام بادلای پاکتون برای منم ...

عزیزم دوباره برات حمد و سوره ی قدر خوندم و دعات کردم و از ته از خدا میخوام امشب که تولد حضرت ابولفضله به حق خودش خدا یه نی نی سالم بهت بده

عزیزم دوباره برات حمد و سوره ی قدر خوندم و دعات کردم و از ته از خدا میخوام امشب که تولد حضرت ابولفضل ...

من واقعا نمیدونم درجواب لطفت چی بگم عزیزم

خدا بهترینارو سرراهت قراربده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من واقعا نمیدونم درجواب لطفت چی بگم عزیزمخدا بهترینارو سرراهت قراربده

قربونت برم عزیزم

تو فقط نگران نباش و به خودت استرس نده، امشب هم میلاده

سه تا قدر هم شب برات میخونم

تو هم اگه خواستی برام دعا کن

حتما حتما ما رو از حالت خبر دار کن

سلام گلم

الان سرنماز دعات کردم

یه تسبیح به نیتت ذکر فرستادم با تسبیحی که از مشهد خریدم و همه جای حرم رو باهاش زیارت کردم، امام رضا رو قسم دادم به جدش که اتفاقای خوبی در انتظارت باشه.

برای شلامتی خودت و نی نی هم سه تا قدر خوندم🌸

سلام گلمالان سرنماز دعات کردمیه تسبیح به نیتت ذکر فرستادم با تسبیحی که از مشهد خریدم و همه جای حرم ر ...

عزیزم الهی قربون مهربونیت برم اخه شما چقد خوش قلبی

پس ازدعاهای خیرشمابودکه من چندساعت بعدش زایمان کردم وبچمو سلامت بغل گرفتم😭امروز یکم حالم بهترشده بود خواستم بیام اینجا به بقیه خبربدم که پیامت رو دیدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40