2777
2789
عنوان

بچه ی شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2669 بازدید | 138 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شرایط بچه طلاق با بچه ای که مادرش فوت شده کلا فرق میکنه فرضا اگر با یه مرد بیوه ازدواج کنی خیالت راح ...

اتفاقا خودش میگه دختر خوب و مودب و ارومیه مادرش خوبه

ولی این خانوم میگه نمیتونم تحملش کنم در حالی که ماهی چندروز بیشتر نمیاد اما بازم زهر خودشو میریزه مغرور میگه بیاد بچمو نگه داره

اصلا حاضرنبودم .چون نمی تونم به اندازه بچه خودم بهش محبت کنم

آخه چرا

خب اونم بی پناه و تشنه محبته مگه فرقی داره

مگه حتما باید خودت به دنیا آورده باشی؟

وقتی مادری

ناخودآگاه نسبت به همه بچه ها دلسوزی

قبول نکن

من دیدم طرف صد درصد از شوهرش هم راضی بوده ولی بخاطر اون بچه زندگی براش جهنم بوده

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

میدونی من بلوچم توبلوچستانم سرکاری وجودنداره فقط کاردولتی ک دارم براکنکور میخونم ولی مگ تمرکز دارم

منم خرم ابادم اینجا هم خیلی بده مردا اکثر کثیف و چشم چرونن

مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد گر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سو

قبول نکن من دیدم طرف صد درصد از شوهرش هم راضی بوده ولی بخاطر اون بچه زندگی براش جهنم بوده

خودم که نه

یه کاربر رو اینجا دیدم رفتارش درست مثل نامادری سیندرلا بود با دختر همسرش

برام سوال شد هنوزم ممکنه یه سری ها انقد بد ذات و عقده ای باشن؟

اره واقعا دیگ خستم بخدا اگ راه ازدواجم جوربود ی ادم خوب مومد ازدواج میکردممیرفتم

من ازدواج نمیکنم هیچوقت احتمالا بچه به سرپرستی بگیرم وقتی رفتم سر کار مستقل شدم نمیخوام از چاله درام بیافتم تو چاه

مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد گر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سو

خودم که نهیه کاربر رو اینجا دیدم رفتارش درست مثل نامادری سیندرلا بود با دختر همسرشبرام سوال شد هنوزم ...

آره یه کاربری بود زنداداشش فوت کرده بود یه دختر ازش مونده بود و برادره رفته بود زن گرفته بود

بچه کلاس اولی رو نه به درس و مشقش میرسید نه براش لقمه میذاشت نه حمام میبرد نه لباساشو میشست

همه کاراشو آخر هفته میآورد خونه مادر شوهر که بچه رو حموم کنن لباساشو بشورن خودش هم با شوهرش میرفتن گردش

اصلا یه چیزایی میگفت من بارها تو تاپیکش گریه کردم

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ