شهربانوتقیپور مدیر عضویت: 1401/12/29 تعداد پست: 722 عنوان بچه ی شوهر | مشاهده متن کامل بحث + 2667 بازدید | 138 پست اگر ازدواج میکردید و شوهرتون از ازدواج قبلش یه بچه داشتقبولش میکردید؟ حاضر بودید به عنوان فرزند خودتون قبولش کنید؟ رفتارتون باهاش چطور بود؟ 1404/11/04 | 10:48 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
انيس٧٧ عضویت: 1399/09/02 تعداد پست: 3925 خدا مادرتو رحمت کنه عزیزمنمیدونم چطوری میتونن انقد بد ذات باشن ذاته دیگه هرکس یه جوریه ادم خوب و ذات خوب وجود نداره ولی در کل این نوع از ازدواجها اشتباهه که یک طرف بچه داشته باشه
rihon عضویت: 1399/07/07 تعداد پست: 3836 آخه چراخب اونم بی پناه و تشنه محبته مگه فرقی دارهمگه حتما باید خودت به دنیا آورده باشی؟ وقتی مادرینا ... من اخلاق خودم و بهتر میدونم.با همه ی بچه ها هم مهربونم ولی وقتی پای بچه خودم وسط باشه حتی بچه خواهرو برادرمم میرن کنار ک از خون منم هستن .
gilda1369 عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 2559 این کاربر که میگم اتفاقا حتی خودش میگه دختر خوبیه ولی.... من اون کاربر رو کار ندارم برای خودت گفتم همیشه اینطور نیست تو خوب باشی و تو بخوای بچه قبولت نکنه اون زندگی میشه میدان جنگ مخصوصا که بچه طلاق باشه کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔
شهربانوتقیپور مدیر استارتر عضویت: 1401/12/29 تعداد پست: 722 من اخلاق خودم و بهتر میدونم.با همه ی بچه ها هم مهربونم ولی وقتی پای بچه خودم وسط باشه حتی بچه خواهرو ... خب بازم آفرین به شما که با شناختی که از خودتون دارید مایه رنج یه بچه دیگه نمیشیدنه اینکه مثل بعضی ها وجود اینکه میدونن طرف بچه داره ازدواج میکنن و بعد انگار که شمر هستن بچه رو اذیت میکنن