2777
2789
عنوان

بچه ی شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2741 بازدید | 138 پست
مسئله خون و همخون نیست، مسئله اینه ک یک مادر گاهی حق دارد بچه خودشو تنبیه کند، بهش نه بگه، بهش بی مح ...

شوهر من با نامادری بزرگ شده جونشم براش میده

میگه دعوام میکرد حتی یکی دوباره کتکم زد

ولی انقد محبت هم بهم میکرد و پشتم بود و دلسوزمه بود اصن یادم میرف دعوا کردنش مث مادر واقعی

هوو چرا آخه یه بچه معصوم..؟ 🫠🫠🫠

همه بچه ها معصوم نیستن . شاید شما یه بلوز ساده بخری اون قهر کنه پیش پدرش گله کنه دعوا راه بندازه و شوهر مجبور شه دخترشم ببره براش بخره .

شاید تو خونه شوهر شمارو بوس کنه دختره یا پسره خودشو لوس کنه که به من توجه نمیکنی من خوشم نمیاد زنتو بوس کنی .

شاید شما و همسرت عاشق هم باشین ولی اون با ایراد گرفتن از شما بد گفتن پشتت شمارو پیش شوهرت ادم بده کنه .

خیلی این موارد رو دیدم . بچه باید خیلی مهربون و خوب باشه یا مادر خوبی داشته باشه که اینکارارو نکنه .

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همه بچه ها معصوم نیستن . شاید شما یه بلوز ساده بخری اون قهر کنه پیش پدرش گله کنه دعوا راه بندازه و ...

حتی این خانوم به این بدجنسی میگه دختر خوبیه

بچه یه مقدار کم پول تو جیبی هاشو که باباش نفقه میده

البته این خانوم بعضی ماها نمیذاره بده

پس انداز میکنه برا دختر زن باباش گلسر و کش مو میخره

حتی این خانوم به این بدجنسی میگه دختر خوبیهبچه یه مقدار کم پول تو جیبی هاشو که باباش نفقه میده البته ...

اها . من فکر کردم قصدت هست که با کسی که بچه داره ازدواج کنی برای همین گفتم که این هارو در نظر بگیر. چون بچه ها متفاوتن

اما اگه منظورت اینه که کسی ازدواج کرده و شرایطش اینه که خب درسته کم پیش میاد هم نا مادری خوب باشه و هم بچه .

معمولا نامادری بد اخلاقه بچه درست حسابی هست

یا بچه لوس و لج بازه ولی نامادری آدم خوبیه .

اها . من فکر کردم قصدت هست که با کسی که بچه داره ازدواج کنی برای همین گفتم که این هارو در نظر بگیر. ...

نه بابا خودم متاهلم،

خودم که نه

یه کاربر رو اینجا دیدم رفتارش درست مثل نامادری سیندرلا بود با دختر همسرش

برام سوال شد هنوزم ممکنه یه سری ها انقد بد ذات و عقده ای باشن؟

بعد این لوس بازی هارو حتی بچه خود آدمم دارهبنظرم بستگی به قلب آدما داره

اره . ولی وقتی شما یه بچه رو خودت به دنیا بیاری و این لوس بازیارو انجام بده اذیت میشی و عصبی .

اما اگه مجرد باشی و با یه مرد بچه دار ازدواج کنی و اون بچه اذیتت کنه علاوه بر اذیت شدن و عصبی شدن احساس تنهایی و دوست نداشته شدن از طرف شوهرت هم بهت دست میده و منجر به افسردگی و تنهایی میشه .

ما تو اقواممون همچین مشکلی پیش اومد البته اون یک دختر بزرگ ۱۷ساله داشت .

خانوم مجرد سن بالا با مرد متاهل ازدواج کرد . دختره هیچ اخلاق بدی هم نداره ولی از اول به این ازدواج راضی نبود و الان هم با وجود گذشتن پنج سال همچنان به نامادریش بی محلی میکنه و هیچ کاری تو خونه انجام نمیده . درست کار بدی نمیکنه ولی همینکه اون زن رو تو خونه اصلا ادم حساب نمیکنه باعث میشه درون ادم پر بشه از حس بد . و اون زن همش دردودل میکنه که این حس رو داره که انگار تو اون خونه خدمتکار هست و هیچ محبتی نمیبینه و فقط اومده که به کارای خونه رسیدگی کنه و وقتایی هم که از بی محلی بچه گلایه میکنه شوهرش میگه که خودت قبول کردی و از اول اوضاع رو دیدی .

شوهر من با نامادری بزرگ شده جونشم براش میده میگه دعوام میکرد حتی یکی دوباره کتکم زدولی انقد محبت هم ...

شوهر خۆد منم همینطوره، نامادریش مرده و هروخت راجع بهش صحبت میکنه رنج میکشه از بس ک برخوردش باهاش خوب بوده. الانم نامادریه دوم داره ک واقعا اوف هم بهشون نمیگه و یک مادرشوهر مهربونه واسه من، ولی وختی دقت میکنم متوجه میشم ک چرا نامادریهای این خونه اینقد خوبن، چون از دار دنیا فقط شوهر میخواسته ن و سنشون بالا بوده یا مطلقه و نازا بودن ک با پدرشوهرم ازدواج کرده ن و بعدش دیگ مجبورا بچه هاشو قبول کنن ک زندگی خودشونو نجات بدن. الان نامادری شوهر من واقعا هیچکاره س تو خونه خودش، بیچاره از بدو ازدواج پنج شیشتا بچه داره و اصلا واسه حودش زندگی نکرده، شاید ب بچها ظلم نشده ولی واقعا در حق خود اون مادرشوهره داره ظلم میشه ولی اگ اعتراض کنه صداش ب هیچجا نمیرسه، پس شده ی سنگ صبور بی کلام.

نه بابا خودم متاهلم، خودم که نهیه کاربر رو اینجا دیدم رفتارش درست مثل نامادری سیندرلا بود با دختر هم ...

اره اینجور ادما زیادن

اینا همه برمگیرده به گذشته ادم بعضیا بخاطر ذات بدشون هست . بعضیا هم بخاطر نحوه بزرگ شدنشون و زندگی که قبلا داشتن باعث میشه الان تبدیل بشن به همچین مریضایی و همچین رفتارایی کنن با بچع

شوهر خۆد منم همینطوره، نامادریش مرده و هروخت راجع بهش صحبت میکنه رنج میکشه از بس ک برخوردش باهاش خوب ...

برعکس

مادرشوهرم خیلی هم قیافش خوبه و تحصیلاتم داره تنها مشکلش این بوده قبلا طلاق کرده بوده

سنشم زیاد نبود

30 سالش بوده شوهر من 10

همه کاره ی زندگی پدرشوهرم زنشه

بچه ها هم خیلی قبولش دارن