2777
2789
عنوان

بچه ی شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2742 بازدید | 138 پست
شایدشرایطشو داشته باشی منم اگ میتونستم میکردم ولی فرهنگمون اینجوری نیست

من کلا مبخوام از خرم اباد برم واقعا حس خفگی بهم دست میده خیلی دلم میسوزه بچه های کار رو میبینم واقعا فقط ما میفهمیم اینا چی میکشن

مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد گر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سو

آره یه کاربری بود زنداداشش فوت کرده بود یه دختر ازش مونده بود و برادره رفته بود زن گرفته بودبچه کلاس ...

این خانوم فقط چند روز در ماه بچه همسرش مثلا شام میره خونشون

بازم زهر میریزه

همون شامم باید بچه 8 ساله کمکش کنه تو درست کردن وگرنه میگه وظیفه من نیس

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من کلا مبخوام از خرم اباد برم واقعا حس خفگی بهم دست میده خیلی دلم میسوزه بچه های کار رو میبینم واقعا ...

اره واقعا خداکنه روزی توایران برسه هیچ بچه ایی کار نباشه بچه بدسرپرست و بی سرپرست نشه

بستگی داره دوستم با آقایی دوست بود یه دختر ده ساله داشت پدر اینارو در آورده بود خواستگاری دوستم اومده بود همه چی اوکی ولی بچه هه الکی لج کرده بود مامانش پرش کرده بود که نزار بابات ازدواج کنه خون به جیگر اینا کرده بود دوستم جدا شد آخر رفت ازدواج کرد بعد دوسال اما میدونیم اون آقا هنوز مجردم😁برعکس هم دیدم که طرف بچه داشته ازدواج کردن خیلی خوب و خوش دارن زندگی میکنن بستگی به بچه و رفتار اون طرف داره که میتونه قبول کنه بچه رو یا نه با همه سختیاش

این خانوم فقط چند روز در ماه بچه همسرش مثلا شام میره خونشونبازم زهر میریزههمون شامم باید بچه 8 ساله ...

تقصیر مردهاست یه ذره تعادل ندارن یا کلا طرف زن رو میگیرن و بچه رو ول میکنن که بچه تو اون خونه احساس غریبی میکنه یا انقد بی خودی پشت بچه رو میگیرن که زنه فرار میکنه

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

نه .

چون سخته . مدام بین تو و اون مقایسه میکنه شوهرت . و درواقع یک هوو داری

و اینکه برای کارای کوچیک مثل جمع کردن سفره جمع کردن اتاق و ... نمیتونی تذکر بدی چون مادرش نیستی و ممکنه شوهرت ناراحت بشه یا بچه بهت بی توجهی کنه و نمیتونی تنبیهش کنی و..

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

به نظرم بستگی به روحیه خودت ، اخلاق ورفتار شوهرت و اون بچه داره

چون گاهی اوقات ممکنه خیلی اذیتت کنه و تا بخوای یه چیزی بگی شوهرت و خانوادش بهت حمله کنن که چرا با بچه اینکارو کردی و ...

به نظرم بستگی به روحیه خودت ، اخلاق ورفتار شوهرت و اون بچه داره چون گاهی اوقات ممکنه خیلی اذیتت کنه ...

خودم که نه

یه کاربر رو اینجا دیدم رفتارش درست مثل نامادری سیندرلا بود با دختر همسرش

برام سوال شد هنوزم ممکنه یه سری ها انقد بد ذات و عقده ای باشن؟

شوهر این خانوم بخاطر اینکه این زن ناراحت میشه حتی یه محبت ریز به بچه نمیکنه

اره من عاشق بچه هام برام مهم نیست از خونه خودمه یا نه مثل جونم ازش مواظبت میکردم

مسئله خون و همخون نیست، مسئله اینه ک یک مادر گاهی حق دارد بچه خودشو تنبیه کند، بهش نه بگه، بهش بی محلی کنه ک لوس نشه، و اگر اینکارا رو بکنه کسی سرزنشش نمیکنه ولی یک نامادری حتی اگر تنبیه جنبه تربیتی داشته باشه، نامادریه و سرزنش میشه. اون بچه هم فک میکنه چون نامادریه تنبێه میکنه. خیلیا با همین تفکر شما بچه همسرشونو قبول کرده ن ولی بعدا پشیمون شده ن.

چن سالشه پسر شوهرت

۱۶ سال.

❤️مادر شدم عشق پاک را فهمیدم...من عاشق سینه چاک را فهمیدم...وقتی به زبان کودکی،،مادر گفت من فرق بهشت و خاک را فهمیدم...❤️ما پیر ترین بیست و چند ساله های دنیاییم.........

خداروشکر خیلی خوشحال شدمشما انسان پاک خدایید

ممنونم.شما لطف دارین.

❤️مادر شدم عشق پاک را فهمیدم...من عاشق سینه چاک را فهمیدم...وقتی به زبان کودکی،،مادر گفت من فرق بهشت و خاک را فهمیدم...❤️ما پیر ترین بیست و چند ساله های دنیاییم.........

خودم که نهیه کاربر رو اینجا دیدم رفتارش درست مثل نامادری سیندرلا بود با دختر همسرشبرام سوال شد هنوزم ...

ای بابا چی بگم

آقایونم بعضیا ازونور بوم میفتن

باید بین بچه و همسر تعادل داشت