2777
2789
عنوان

بچه ی شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2667 بازدید | 138 پست
خدا مادرتو رحمت کنه عزیزمنمیدونم چطوری میتونن انقد بد ذات باشن

ذاته دیگه هرکس یه جوریه ادم خوب و ذات خوب وجود نداره ولی در کل این نوع از ازدواجها اشتباهه که یک طرف بچه داشته باشه

آخه چراخب اونم بی پناه و تشنه محبته مگه فرقی دارهمگه حتما باید خودت به دنیا آورده باشی؟ وقتی مادرینا ...

من اخلاق خودم و بهتر میدونم.با همه ی بچه ها هم مهربونم ولی وقتی پای بچه خودم وسط باشه حتی بچه خواهرو برادرمم میرن کنار ک از خون منم هستن .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این کاربر که میگم اتفاقا حتی خودش میگه دختر خوبیه ولی....

من اون کاربر رو کار ندارم برای خودت گفتم همیشه اینطور نیست تو خوب باشی و تو بخوای بچه قبولت نکنه اون زندگی میشه میدان جنگ

مخصوصا که بچه طلاق باشه

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔
من اخلاق خودم و بهتر میدونم.با همه ی بچه ها هم مهربونم ولی وقتی پای بچه خودم وسط باشه حتی بچه خواهرو ...

خب بازم آفرین به شما که با شناختی که از خودتون دارید مایه رنج یه بچه دیگه نمیشید

نه اینکه مثل بعضی ها وجود اینکه میدونن طرف بچه داره ازدواج میکنن و بعد انگار که شمر هستن بچه رو اذیت میکنن