2777
2789
عنوان

بچه ی شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2748 بازدید | 138 پست
خودم که نهیه کاربر رو اینجا دیدم رفتارش درست مثل نامادری سیندرلا بود با دختر همسرشبرام سوال شد هنوزم ...

شرایط بچه طلاق با بچه ای که مادرش فوت شده کلا فرق میکنه فرضا اگر با یه مرد بیوه ازدواج کنی خیالت راحته فقط خودتی و شوهرت و بچه اما با مرد مطلقه که ازدواج کنی شمایی و شوهرت و بچه و مادرش. مادرش همیشه و همه جا در کنارته عید مراسمات ازدواجا ووووو هر ماه بچه میخواد مادرشو ببینه شوهرت باید ببرتش یا مادره میاد خونتون و کلی دعوا و دردسر. نامادری بد ذات نیست اونم دلش یه زندگی آروم میخواد نه یه بچه که همش به خاطره مادرش باهات بداخلاقی میکنه

خداروشکر هنوز میبینم زنای خوب هم وجود دارنیه کاربرو دیدم درست مثل نامادری سیندرلا با دختر همسرش رفتا ...

من خودم آدم احساسی و مهربونی هستم به گفته دیگران ولی خب گاهی سر بچه خودم به شدت عصبی میشم سریع هم از دل هم در میاریم اما برچسب نامادری همون عصبانیت رو میکنه در حد کتک

ولی من باشم چند جلسه با اون بچه قبلش میزم بیرون پارک ببینم اون منو میخواد یا نه فقط خواستن شما که شرط نیست بچه شما رو پس بزنه هرکاری کنی نمیمونه

مستاجر مامانم دقیقا همینجوریه بچه رو اینقدر خوبی میکنه بچه ازش متنفره میگه مادرم رو گرفتی

و بارها خواسته بلا سرش بیاره توی خواب با گوشت کوب زده بود سرش شکست دیگه یه مدت دادن خونه مادر بزرگ

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از دختر ۸ ساله کار میکشه؟

آره میگه بیاد بچمو نگه داره

مثلا اگه یه شب شام خونشون باشه

حتما باید کمکش غذا درست کنه

میگه من نمیتونم برا بچه یکی دیگه غذا بپزم

اگه شوهره به بچه محبت کنه لجش میگیره نمیذاره

اگر محبت هم کنی دیگه کسی به چشمش نمیاد دعواها مثل مامان واقعیولی خب گناه داره یه بچه مظلوم آواره بشه ...

اره متاسفانه محبت هم کنی به چشم کسی نمیاد ولی بگی بالا چشمت ابروعه همه شمشیر رو از رو میبندن

خیلی بده مامان منم شوهر کرد مارو فرستاد خونه بابامون که اینجوری شد بابام یه جوری کتکمون زد که بیهوش ...

منم اینجا ی عمو معتاد دارم ب ماه نمیکشه دیونه میشه میبرنش تیمارستان دیونه ک میشه ی فوش های رکیکی بم میده میزنه مارو نمیفهمه دستش سنگع چاقوهه ینی اون شبا برام جهنمه و استرس کل بدنمو گرفته

اره متاسفانه محبت هم کنی به چشم کسی نمیاد ولی بگی بالا چشمت ابروعه همه شمشیر رو از رو میبندن

من همسرم با نامادری بوده

همش میگه یکثانیه هم حس نکردم مامان خودم نیس

میگه دعوام میکرده زیاد ولی از بس بهم محبت میکرده و دلیوزم بوده یادم میرفته

احتمالا سنت كمه و مجردى

نه هم تجربه داره هم مهربونه

من هم زن شیطان صفت دیدم هم زن فرشته

بخدا زن میشناسم بچه های شوهرش هنوز بعد پنج سال که از مرگش میگذره روز مادر میان سر خاکش

زن هم هست لنقد ذاتش خرابه میگه چرا شوهرم خرج بچشو بده

لعنت به این جور ادما یه پسر سه ساله فیلمشو دیدم بردن پرورشگاه چون مادرش مرده بود و زن باباش تا اومده ...

خدا لعنتشون کنه

مگه یه بچه چیکار به ادم

داره چطوری اینا زنن؟ عاطفه ندارن؟

منم اینجا ی عمو معتاد دارم ب ماه نمیکشه دیونه میشه میبرنش تیمارستان دیونه ک میشه ی فوش های رکیکی بم ...

چند سالته گلم

مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد گر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سو

نه هم تجربه داره هم مهربونه من هم زن شیطان صفت دیدم هم زن فرشته بخدا زن میشناسم بچه های شوهرش هنوز ب ...

شوهر من به مادر واقعیش سر نمیزنه چرا چون میگه من اگه اینکارو کنم نامادریم حس بد میگیره به احترام زحمتهای اون من اونو مادر واقعی خودم میدونم نه کس دیگه

داره میکنه حتی تو خصوصی با خوبی باهاش صحبت کردم گفت بیاد بچمو نگه داره حالا دختره 8 سالشه بیچاره دلم ...

حالا همون شوهر و زندگی رو صدقه سر اون بچه داره ها

اگه مرده بچه نداشت که نمیرفت سراغ این، میرفت سراغ یه زن بهتر

یعنی باید یه نون بخوره یه نون بده صدقه سر اون بچه، که وجودش باعث شد باباهه اینو بگیره