2789
خب مگه نمیتونیم تو همون دوره رژیمم داشته باشیم که بعدش برنگرده؟

قضیه اینه که اگه میخوایتن رژیم بگیرن نمیرفتن اسلیو نمیکردن که. وقتی اسلیو میکنن تقریبا هشتاد درصد معده که از قضا یه قسمتیش مسئول انتقال حس گرسنگی به مغزه رو میبرن و میندازن دور. حجم معده خیلی کوچیک میشه حتی اگر بخوان هم نمیتونن بخورن چون معده درد شدید میگیرن. ولی بعد از دو سال کم کم میخورن و معده کش میاد و حجمش بیشتر میشه و ابنطوریه که چاق میشن. اگه غذا رو رعایت کنن دوباره چاق نمیشن ولی اکثرا رعایت نمیکنن چون شکمو هستن و سبک غذایی زندگیشون غلطه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

با استفاده از چه رژیمی؟ چون من خودم کلیییییی رژیم گرفتم پیش دکترای مختلف رفتم ولی متاسفانه بعد یه مد ...

من نرم افزار کرفس نصب کردم و خودم کالری شماری کردم. رژیمی نبود که بهم بگه اینو بخور اونو بخور. حذف روغن و شیرینجات کردم .کربوهیدرات ساده رو کم کردم و پروتئین رو بالا بردم .نه گشنم میشد نه ولع غذایی داشتم.

بستگی به مراقبت خودت داره من ۴ سال ونیم جراحی کردم برنگشته

من سالها درگیر رژیم بودم. هر ماه یه رژیم جدید شروع میکردم، چند کیلو کم میکردم و دوباره برمیگشت 😅 کمکم حتی از مهمونیها هم فراری شده بودم. عروسی دعوت میشدم به بهانههای مختلف نمیرفتم، تولدها رو رد میکردم چون حوصله نگاهها و سوالها رو نداشتم. آخرش تصمیم گرفتم جدیتر درباره اسلیو فکر کنم. چون تهران نیستم بیشتر مشاورههام آنلاین بود. با دکتر هاشم آقایی جراحی کردم و فقط روز عمل رفتم تهران. روزهای اول نقاهت بیشتر استراحت و غذاهای خیلی سبک بود