2777
2789

عزیز دلم من خواهرشوهرام و دختراشون انجام دادن. متاسفانه چیزی که باید اصلاح بشه مغزه. همه اینها لاغر شدن ولی بعد از دوسال دوباره خوردن و چاق شدن .ولی من با رژیم و ورزش سی و خرده ای کیلو کم کردم هم اندامم کامل خوش فرم شد پوستم شل نشد و دوباره چاق هم نشدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو فامیل ما 4 یا 5 نفر انجام دادن اولش خیلی لاغر کردن ولی بعد دوسال همشون برگشتن به وزن قبلشون

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

من تقریبا دو ماه انجام دادم هیچ مشکلیم ندارم نیازم نیست تا اخر عمرت دارو مصرف کنی اون بای پسه ک باید همیشه دارو مصرف کنی

از لحاظ غذا خوردنم شما دیگه نمیتونی از یه حدی بیشتر بخوری چون بالا میاری تنها چیزی میتونه وزنتو باز برگردونه شیرینجات و تنقلاته

عزیز دلم من خواهرشوهرام و دختراشون انجام دادن. متاسفانه چیزی که باید اصلاح بشه مغزه. همه اینها لاغر ...

خب مگه نمیتونیم تو همون دوره رژیمم داشته باشیم که بعدش برنگرده؟

عزیز دلم من خواهرشوهرام و دختراشون انجام دادن. متاسفانه چیزی که باید اصلاح بشه مغزه. همه اینها لاغر ...

با استفاده از چه رژیمی؟ چون من خودم کلیییییی رژیم گرفتم پیش دکترای مختلف رفتم ولی متاسفانه بعد یه مدت ولشون کردم انقدر سخت بودن یا چیزای گرون توش داشتن

هیچ رژیمی دائمی نیست چون حتی دوسال از رژیمت بگذره یجا خسته میشی من کل عمرم رژیم بودم و این اواخر اصلا وزنم پایین نیومد با اینکه وزنم ۸۵ کیلو بود

اما الان دیگه بخوای هم نمیتونی بخوری با دو بند انگشت گوشت سیر سیر میشی