2777
2789
عنوان

نکات ارایشی 💁🏻‍♀️💕

| مشاهده متن کامل بحث + 6598 بازدید | 244 پست

دوستان کمک، من کرم پودر که میزنم بعد نیم ساعت میرم بیرون پوستمو حالت کدر و خاکستری رنگ میکنه انگار جنازه ام اگه کرم پودر خوب میشناسید معرفی کنید

دختری از دیار لرستان، عاشق فلسفه تاریخ و یادگیری زبان های مختلف. دانشجوی مترجمی زبان انگلیسی 👩🎓، اگه علاقه مند به بحثای نصفه شبی فلسفی و تاریخی هستی خوشحال میشم صحبت کنیم، هدفم سربلند کردن خانواده و کمک به بچه های محروم برای تحصیل و ساختن اینده بهتره🫶(کاربری دست دو تا دوست)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کرم پودرتون فیک هست من برای روزانه گاش استفاده میکنم راضیم

قیمتش چجوریه؟

دختری از دیار لرستان، عاشق فلسفه تاریخ و یادگیری زبان های مختلف. دانشجوی مترجمی زبان انگلیسی 👩🎓، اگه علاقه مند به بحثای نصفه شبی فلسفی و تاریخی هستی خوشحال میشم صحبت کنیم، هدفم سربلند کردن خانواده و کمک به بچه های محروم برای تحصیل و ساختن اینده بهتره🫶(کاربری دست دو تا دوست)

بچه ها یه سوال در مورد پاک کردن ارایش

من هر موقع پاک میکنم با شوینده ۳ ، ۴ بار باید بشورم چون با هربار شستن ریملم بدتر پخش میشه🤣تا بلاخره پاک شه

تازه اخرشم یکم زیر چشمم میمونه اون و با دستما و کرم پاک میکنم

شماهم اینطوری هستید؟

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

بچه ها یه سوال در مورد پاک کردن ارایشمن هر موقع پاک میکنم با شوینده ۳ ، ۴ بار باید بشورم چون با هربا ...

اره مخصوصا مداد داخل چشم که تا فردا پاک نمیشه :)

بچه ها من کرم میزنم خیلی افتضاح میشمیجوری روی صورتم دون دون میشهخط و خطوط صورتم و تشدید میکنه و یجور ...

ببین قدم اول برای اینکه کرم پودرت خوب بمونه زیر سازیه

من پوستم چربه منافذ باز ندارم ولی بخاطر همون اول ی آبرسان مخصوصا پوستم میزنم اسمش ژنوبیوتیک

ی ضد آفتاب بی رنگم بعدش میزنم اسمش نیاسینامید(اینارو دکتر داده)با بیوتی بلندر نم دار کرم پودر میزنم

ولی تو اگ منافذ باز داری قبلش ی پرایمرم بزن

°هرچه در فهم تو آید ، آن بود مفهوم تو°

بچه ها یه سوال در مورد پاک کردن ارایشمن هر موقع پاک میکنم با شوینده ۳ ، ۴ بار باید بشورم چون با هربا ...

نه عزیزم من یه بار شوینده میزنم فقط

این بار شامپو بچه رو امتحان کن برا چشمات چون نمیسوزونه راحت میتونی تمیز کنی چشماتو

🩷🌸

چندتاشونو پاککردم چندتا دیگه هم میخوام ازشون پاک کنم کلا پاکسازی شه 😂😍

مگه میشه پست و پاک کرد بعد ۳ دقیقه؟

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

دوستان کمک، من کرم پودر که میزنم بعد نیم ساعت میرم بیرون پوستمو حالت کدر و خاکستری رنگ میکنه انگار ج ...

اگه پوستت سبزه است کرمپودر همرنگ خودت بگیر چون منم پوستم سبزه است و اگه کرمپودر روشن استفاده کنم پوستم رو خاکستری نشون میده ، کرم پودر لورال و شیگلم خوبه قیمتشم بین یک تا دو میلیونه

مارک ریمیلت خوب نیست شاید عزیزم منم قبلا خیلی داستان داشتم ایندفعه کیکو خریدم انقد راحت پاک میشه من محکمم میسلار واتر کشیدم دیدم بیچاره خیلی راحت پاک شد 🥲🤣

برهمگان گر ز فلک زهر ببارد همه‌شب /من شکر اندر شکر اندر شکر اندر شکرم⭐