2777
2789
عنوان

نکات ارایشی 💁🏻‍♀️💕

| مشاهده متن کامل بحث + 6598 بازدید | 244 پست
من ی ریمل خریدم کالیستااBB بعد این خیلی حجم میده و مشکی میکنه فقد تنها میشکلش اینه ک دیر خشک میشه و ...

بعدش نباید بزنی قبلش باید بزنی

و استفاده از فر مژه روتینت نباشه مژه هات نمیریزه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین قدم اول برای اینکه کرم پودرت خوب بمونه زیر سازیهمن پوستم چربه منافذ باز ندارم ولی بخاطر همون او ...

مرسی عزیزم

من پوستم خیلی خشکه شاید بخاطر همونه

مگه ضد افتاب نیاسینامید داریم؟ منظورت ضد افتاب حاوی نیاسینامیده؟ یا سرمش و میگی

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

بچها من ضدچروک لورال برای مامانم خریدم الان تموم چروک هاش داره میره واقعا تعجب کردم من مخصوص پنجاه سال برای مامانم خریدم شمام بخرین اگه خودتون یا مامانتون چروک دارین

برهمگان گر ز فلک زهر ببارد همه‌شب /من شکر اندر شکر اندر شکر اندر شکرم⭐

کانسیلرتون یک الی دو درجه از رنگ کرم پودرتون روشن تر باشه که صورتتون چند رنگ نشه و زیر چشمتون سفید نشه از کانسیلرهای نخودی استفاده کنید برای کسایی که تیرگی زیر چشم دارن قبل از استفاده از کانسیلر با تناژ صورتی حتما از کانسیلر نخودی استفاده کنید که طوسی نشه زیر چشمتون

ابرسان کلینیک هم برای درمان مشکلات پوستی نیست ازش قبل از کرم پودر یا بیبی کرم استفاده کنید

صورتتون رو قبل از میکاپ شیو کنید و روتین پوستی سبک اجرا کنین شوینده ابرسان یا اگه لازم بود ضدافتاب

بیوتی بلندرتون رو با اسپری فیکس مرطوب کنین و بعد از اینکه با براش مخصوص کرم پودر،کرم پودر زدین با بیوتی بلندر اضافه شو بگیرید و این کار باعث میشه کرم پودرتون هم بهتر روی صورت بشینه هم با دوام تر شه

وقتی برید موی تورا خنجر عرب در تار و پود قالی کاشان کشیدمت🪭

بچه ها رژگونهی ناز و صورتی و دخترونه مناسب روزمره و سرکار هم معرفی میکنین بهم با شماره و برند؟

لاوکیک شیگلم یکم برق اکلیل داره برا سرکار نمیتونم استفاده کنم

بی تو بر روی لبانم بوسه پژمرده گشته

مارک ریمیلت خوب نیست شاید عزیزم منم قبلا خیلی داستان داشتم ایندفعه کیکو خریدم انقد راحت پاک میشه من ...

وای🤣مال من اسنسه مطمئنم اصله

نیمدونم چرا دور چشمام مثل پاندا میشه وسط شستشو🤣بعد دو یا سه مرحله خوب میشه بلاخزه

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

منم راهنمایی کنین دیگهزیر چشمای من یکم گود و تیره هستوقتی کانسلیر میزنم(زیرسازی اینا میکنم)چشمامو خی ...

عزیزم فکر نکنم کانسیلر تاثیری روی درشت یا کوچک کردن چشم داشته باشه؟ اما برای گودی زیر چشم اگر چشم هات فقط گوده و تیرگی ش اونقدر میست میتونی کامسیلر سبز رنگ بزنی توی پلت کانسیلر ها هست ، بعد فیکس کن بعد کانسیلر خودتوبزن ومجدد فیکس کن

وای🤣مال من اسنسه مطمئنم اصلهنیمدونم چرا دور چشمام مثل پاندا میشه وسط شستشو🤣بعد دو یا سه مرحله خوب ...

اسنس زیاد جالب نیست ، توصیش نمیکنم من

بهترین ریمیل اسکای های هست بنظرم

برهمگان گر ز فلک زهر ببارد همه‌شب /من شکر اندر شکر اندر شکر اندر شکرم⭐

بچها من ضدچروک لورال برای مامانم خریدم الان تموم چروک هاش داره میره واقعا تعجب کردم من مخصوص پنجاه س ...

کدوم مدلش؟ چند مدله بنفش سفید قرمز

بی تو بر روی لبانم بوسه پژمرده گشته

کانسیلرتون یک الی دو درجه از رنگ کرم پودرتون روشن تر باشه که صورتتون چند رنگ نشه و زیر چشمتون سفید ن ...

جاهایی که منافذ دارین از هایلایتر استفاده نکنید مداد مشکی رو لثه ی پایین چشم نکشین لثه ی بالای چشم بکشین چشماتون گیرا تر به نظر میاد لثه ی پایین رو مداد کرمی بکشین سفید نکشین کرمی جلوه ی قشنگ تری داره

وقتی برید موی تورا خنجر عرب در تار و پود قالی کاشان کشیدمت🪭

بچه ها یه سوال در مورد پاک کردن ارایشمن هر موقع پاک میکنم با شوینده ۳ ، ۴ بار باید بشورم چون با هربا ...

میسلار واتر رو یه پد بزن بدون اینکه بکشیش رو پوستت یه دیقه بذار رو چشمت و فشار بده

اگه کامل پاک نشد دوباره تکرار کن

اینجوری بدون پخش شدن پاک میشه

بچه ها من یه تجربه و دانش کمی هم از محصولات مراقبت پوستی دارم

اگر سوالی دارید بمرسید تا جایی که بتونم جواب میدم