2777
2789
عنوان

نکات ارایشی 💁🏻‍♀️💕

6598 بازدید | 244 پست

خانما بیاین نکات ارایشی که میدونیم رو بگیم

خودم اول بگم ، وقتی میخواین کرم پودر بزنین اول پشت دستتون بزنین آروم بمالینش(بلند نکنید) تا با گرمای پوستتون مچ بشه اینطور بهتر روی پوست میشینه.

اگر زیر چشم هاتون خیلی تیره ست ، یک پلت کانسیلر که توش تناژ های مختلف داره بگیرید و رنگ قرمزش رو بزنید زیر چشم تون(از بین تیرگی رو) بعد حتما با پودر فیکس فیکس کنین بعد کانسیلر تون رو بزنید ، حتما قبلش پشت دستتون بزنین که با گرما بدن ذوب شه ، بعد بزنین زیر چشم و بلند کنین و بعد فیکس .

پودر فیکس رو قبل اسفناده با براش یا پد که بر میدارین اول ذرات اضافیش رو فوت کنید و روی پشت دستتون بزنید بعد به زیر چشم بزنین.

اگر میخواین مژه هاتون خیلی با ریمل بلند شه اول دوتا ریمل باید داشته باشید ، یکی بلند کننده و یکی حجیم کننده ، اول حجیم کننده که معمولا سری ریمل ( همون قسمت که باهاش ریمل میزنی)بزرگتره و بلند کننده ها معمولا سر شوم سوزنی و جدا جدا تره ، مرحله اول اینه که فر مژه استفاده کنید و میتونید برای ماندگاری بیشتر فر مژه سشوار هم برای حرارت استفاده کنین بعد یک لایه از حجیم کننده میزنی ، بعد از اون دو سه بار بلند کننده میزنی که هم جدا بشن هم مشکی تر بشه بن مژه ات، و در این بین بهشون فاصله هم بدید که خیس خیس نزنید شوم بزارین کمی خشک شن (اما نه خیلی) و حتما انتها مژه هاتونم بزنین خیلی زیبا میشه.

برای رژگونه ، اگر رژگونه تون ماندگاری کمی داره ، اول رژگونه مایع یا چرب میزنین بعد که فیکس کردید رژگونه پودری رو میزنید.

دیگه چی بگم که به کارتون بیاد ؟😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برای سایه ، اگر ماندگاری سایه تون کمه و بعد یک ساعت انگار سایه اصلا استفاده نکردید ، اول یک پامپ کانسیلر پشت چشم بزنید و بلند کنین و باافاصله با سایه و یا پودر فیکس خشکش کنید. اصلا نمیریزه

اگه اول یه تیت تیره بزنی زیر و روش یه رژ مایع مات بزنی و تهش لیپ گلاس شاین ملایم بزنی ترکیب فوق العاده ای میشه

[کاربری دست دو نفر می باشد.] شاید در آینده ای ک انقد نگرانشم ،من اصلا نباشمولی میخوام حداقل یه نفر به جای من یه زندگی خوب داشته باشه :)

بچه ها من سایه میزنم همش زود پاک میشه چیکار باید کرد؟ پودر فیکس چیه؟

برای سایه همین الان نوشتم عزیزم

پودر فیکس یا همون پودر تثبیت آرایش برای بالا بردن ماندگاری ارایشه ، توی دیجی کالا هم هست

برای سایه همین الان نوشتم عزیزمپودر فیکس یا همون پودر تثبیت آرایش برای بالا بردن ماندگاری ارایشه ، ت ...

ینی آرایش که کردیم کلا بزنیم همه جا؟

رو خط چشم چی

بد جوری سوختیم ولی خب ته دیگمون مشتی شد ! بگو یا تتل🤝

موقع بلند کردن سایه دستتون رو فشار ندین که سایه گلوله گلوله نشه خیلی اروم و ملایم

سعی نکنید یه چشم تونو ببندید که با اون یکی چشم ببینید اینطوری پلک میلرزه سایه خراب میشه آینه رو پایین صورت نگه دارید و به پایین نگاه کنید بعد سایه بزنید

برای زیر ساز کرم پودر آبرسان و مرطوب کننده مخصوص پوست تون از هرکدوم یه نخود قاطی کنین بزنین رو صورت تون بعد چند دقیقه کرم پودر بزنید

برای آرایش پوست ، اگر روی پوستتون بعد استفاده از کرم پودر خط میوفته و کیکی میشه آرایش تون ، اگر پوستتون چربه اول میسلار بزنین و تونل و بعد آبرسان بعد پرایمر و بعد کرم پودر ، اگر پوستتون خشکه بعد انجام روتین پوستی تون مرطوب کننده و ابرسان هردو رو بزنین

بچه ها من سایه میزنم همش زود پاک میشه چیکار باید کرد؟ پودر فیکس چیه؟

باید اول پشت چشمتو کانسیلر بزنی و بعد با چیزی مثل پودر فیکس یا پنکک خشک کنی کانسیلر پشت پلکتو بعدسایه بزنی اگ با گرمای انگشتت سایه رو بزنی پشت پلک هم بهتر میخوابه و موندگار میشه

من تو اینستا دیدم یه ارایشگری میگف اونایی که زیرچشمشون بخاطر گودی تیره اس٫ اول هایلایتر همرنگ پوست بزنن بعد کانسیلر همرنگ پوست٫ البته هنوز امتحان نکردم

اگه متعصب و زن ستیزی با من حرف نزن💋