2777
2789
عنوان

نکات ارایشی 💁🏻‍♀️💕

| مشاهده متن کامل بحث + 6598 بازدید | 244 پست
تفاوت کرم پودر ،کانسیلر رو بگید

عزیزم کرم پودر برای تمام صورت استفاده میشه اما کانسیلر یه حالتی مثل کرم پودر داره که سنگین تره و پوشش و کاور بالایی داره و برای دور چشم و لک های صورت استفاده میشه و اصولا رنگش یکی دو درجه روشن تر از پوست انتخاب میشه

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یعنی چی بلند کنید؟

بِلِند

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

من کرم پودرم رو با پودر فیکس یه مقدار مخلوط میکنم میزنم حدود هشت ساعت قشنگ فیکس میمونه یک نکته ای هم ...

یعنی پودر با کرم قاطی میکنی؟ میشه بگی این فرایند رو چطور انجام میدی

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

تفاوت کرم پودر ،کانسیلر رو بگید

کرم پودر ماندگار تر ، سنگین تر ، و برای تمام پوستته

که استفاده روزانش توصیه نمیشه

و جایگزین کرم پودر بی بی کرم ها هستن

اما کانسیلر عمدتا مال زیر چشم هست اما بازم امکان استفاده اش با توجه به سبکبودنش و راحت تر بلند شدنش برای تمام صورت هست

اونایی که نمیخوان ابروهاشون زیاد خطی و غیر طبیعی باشه به جای مداد ابرو از سایه استفاده کنن یه کوچولو ...

من اول ژل ابرو میزنم و با آکوا و قلم ریز خط های شبیه تار ابرو میکشم

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

یعنی چی بلند کنید؟

عزیزم یعنی پخش و مخلوطش کنی

همون مالیدن خودمون میشه مثلا میگن کرم پودر رو بمالید به صورتتون

ای جان حتما مژه هات پر و بلندهبرای بلند شدنش اول که باید ریملت بلند کننده باشه نه حجم دهنده ، بعد ای ...

مرسی عزیز دلم

ببین یه مدل بلند کننده دارم یجوریه مژه هام و میچسبونه بهم خیلی غلیظه

برندش اسنسه

فک کنم چون اولاشه استفاده میکنم اینجوریه یکم حجمش کمتر شه بهتر شه

خانوما بدون کرم پودر از کانتور و کانسیلر استفاده کنم بد میشه؟

کانسیلر خوب میشه اگه جاشو بلد باشی صورتتو کشیده و قشنگ نشون میده حتی بدون کرم پودر ولی کانتور فک نکنم زیاد جالب باشه

🩷🌸

اونایی که نمیخوان ابروهاشون زیاد خطی و غیر طبیعی باشه به جای مداد ابرو از سایه استفاده کنن یه کوچولو ...

من براش ابرو رو میزنم به سایه با اون هم مرتب میکنم هم پرتر بنظر میرسه

اگه متعصب و زن ستیزی با من حرف نزن💋

منی ک فرق هایلایتر کانسیلر نمدونم

هایلایتر اکلیل و شاینه ، برای نوک بینی وگوشه داخلی چشم استفاده میشه و با سیب گونه ، مقدار کمی باید استفاده کنی فقط برای براق شدن پوست و نواحی مد نظرت

کانسیلر روشن کننده ست و معمولا برای زیر چشمه