2777
2789
عنوان

نکات ارایشی 💁🏻‍♀️💕

| مشاهده متن کامل بحث + 6598 بازدید | 244 پست
یعنی پودر با کرم قاطی میکنی؟ میشه بگی این فرایند رو چطور انجام میدی

نه پودر فیکس یه پودره ، کرم پودرو اول میریزم روی دستم با انگشت کرم رو یکم حرکت میدم تا گرم بشه

بعد در چندمرحله بهش پودر اضافه میکنم و مخلوط میکنم، بعد از اون روی صورتم میزنم و با بیوتی بلندر مرطوب ، به صورت ضربه ای بلند میکنم

برهمگان گر ز فلک زهر ببارد همه‌شب /من شکر اندر شکر اندر شکر اندر شکرم⭐

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خانوما بدون کرم پودر از کانتور و کانسیلر استفاده کنم بد میشه؟

نه عزیزم اما حتما قبلش مرطوب کننده بزن

اما کرم پودر یا بی بی کرم یا ضد آفتاب رنگی یا حتی کانسلیر بزنی بهتره برای یکدست شدن پوست

بچه ها من کرم میزنم خیلی افتضاح میشم

یجوری روی صورتم دون دون میشه

خط و خطوط صورتم و تشدید میکنه و یجور افتضاحی

میشه یه برند خوب کرمپودر بهم بگید که این مشکلات رو نداشته باشه

فقطم برای عروسی استفاده میکنم پس مناسب روزمره نگید

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

کانسیلر خوب میشه اگه جاشو بلد باشی صورتتو کشیده و قشنگ نشون میده حتی بدون کرم پودر ولی کانتور فک نکن ...

کانسیلرو فقط زیرچشم میزنم٫ از رژگونه پودری قهوه ای استفاده کنم چی

اگه متعصب و زن ستیزی با من حرف نزن💋

بچه ها من کرم میزنم خیلی افتضاح میشمیجوری روی صورتم دون دون میشهخط و خطوط صورتم و تشدید میکنه و یجور ...

بافت کرم پودرت خیلی سنگینه حتما قبلش آبرسان بزن

یا کرم پودرتو با آبرسان مخلوط کن رو دستت بعد بزن رو پوستت عالی میشه

🩷🌸

نه پودر فیکس یه پودره ، کرم پودرو اول میریزم روی دستم با انگشت کرم رو یکم حرکت میدم تا گرم بشه بعد د ...

مرسی عزیزم

اره میدونم که پودر فیکس یه پودره اما فرایند قاطی کردنشون جالب بود

ببین من کرم و بریزم پشت دستم تا بخوام با پودر قاطی کنمش همه جا به گند کشیده میشه خیلی پخش و پلا میشه چیزی از کرم نمیمونه

میدونی شاید چون کرم کم برمیدارمه

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

پودر فیکس یا اسپری فیکس؟؟ فرقشون چیه؟برای هر قسمت آرایش باید فیکس بزنی یا کلا بعد اتمام آرایش ؟

پودر فیکس رو میتونی زیر چشم اطراف بینی و اینا بزنی بعد اتمام نهایی آرایشت اسپری فیکس رو با کمی فاصله از صورتت اسپری مسکنی اینطور همه آرایشت فیکس میشه