2777
2789
عنوان

نکات ارایشی 💁🏻‍♀️💕

| مشاهده متن کامل بحث + 6598 بازدید | 244 پست
بافت کرم پودرت خیلی سنگینه حتما قبلش آبرسان بزن یا کرم پودرتو با آبرسان مخلوط کن رو دستت بعد بزن رو ...

مرسی عزیزم

برند خوبی معرفی میکنی

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزماره میدونم که پودر فیکس یه پودره اما فرایند قاطی کردنشون جالب بودببین من کرم و بریزم پشت د ...

ببین کم کم اضافه کنی پودر زود به خورد کرم پودرت میره و کثیف نمیشه جایی ، اگه نمیتونی کنترل کنی روی پلت با هم دیگه ترکیبشون کن

برهمگان گر ز فلک زهر ببارد همه‌شب /من شکر اندر شکر اندر شکر اندر شکرم⭐

مرسی عزیز دلمببین یه مدل بلند کننده دارم یجوریه مژه هام و میچسبونه بهم خیلی غلیظهبرندش اسنسهفک کنم چ ...

منم اسنس صورتی دارم اره اولاش میچسبن واسه همین وقتی ریمل رو در میاری که استفاده کنی اول اضافیش رو به سرک ریمل بزن

کرم پودر رو با بیوتی بلندر پخش نکنید اول با براش سرتخت یا انگشت کرمپودر رو پخش کنید و بعد با بیوتی بلندر یا براش بلندش کنید اگه همون اول کاری با بیوتی بلندر به جونش بیوفتید بیشتر کرمپودر داخل اسفنج میره ، اگه میخواید سایه چشم تون تمیز و حرفه ای دیده بشه یه چسب نواری در امتداد چشمتون بزنید ترجیحا قبلش روی دستتون بزنید تا از چسبندگیش کم بشه و کرم پودر زیرش رو خراب نکنه و از گوشه خارجی چشم رنگ های تیره تر استفاده کنید و هر چی به گوشه داخلی نزدیکتر میشید از رنگ های ملایم تر استفاده کنید ، داخل چشماتون رو مداد سفید یا کرم بکشید که درشت تر دیده بشن ، اگه پیشونی بلند دارید بالای پیشونی رو کانتور کنید تا کوتاه تر دیده بشه در آخر از لوازم آرایشی با کیفیت استفاده کنید حتی اگه پولتون به لوازم آرایشی برند و گرون نمیرسه از لوازم آرایشی های چینی ( غیر از شیگلم!!!) و فیک استفاده نکنید محصولات ایرانی استفاده کنید .

بچه ها من کرم میزنم خیلی افتضاح میشمیجوری روی صورتم دون دون میشهخط و خطوط صورتم و تشدید میکنه و یجور ...

کرم پودر fit me فول کاور اگه پیداکنی خیلی عالیه

برهمگان گر ز فلک زهر ببارد همه‌شب /من شکر اندر شکر اندر شکر اندر شکرم⭐