2777
2789
عنوان

نکات ارایشی 💁🏻‍♀️💕

| مشاهده متن کامل بحث + 6598 بازدید | 244 پست
کرم پودر رو با بیوتی بلندر پخش نکنید اول با براش سرتخت یا انگشت کرمپودر رو پخش کنید و بعد با بیوتی ب ...

عزیزم همه نکات عالی بود مرسی فقط به یاد داشته باش اول ارایش چشمتو تموم کنی بعد کرم پودر بزنی اینجوری خیلی تمیزتر دیده میشه پوستت

🩷🌸

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه پودر فیکس خوب میگینپودر فیکس با پودر بیک یکیه؟

منخودم فرقشون رو نمیدونم اما فکر کنم پودر بیک ها معمولا نخودی ترن و تناژ زردی و اینا دارن

اما پودر فیکس رنگای مختلف داره سفید ، صورتی بنفش و.. که من پیشنهادم سفید یا صورتی کم رنگشه برای زیر چشم عین افکت اینستاگرام میشه

آره یه مدت که ابروهامو رنگ میکردم استفاده میکردم از رنگ قهوه ای ولی الان ابروهام مشکیه یه ذره سایه م ...

بادته چه برندی استفاده میکردی

اگه متعصب و زن ستیزی با من حرف نزن💋

عزیزم همه نکات عالی بود مرسی فقط به یاد داشته باش اول ارایش چشمتو تموم کنی بعد کرم پودر بزنی اینجوری ...

خب یه مسئله ای هست

اگه ارایش چشم و تموم کنیم موقع کرمپودر زدن اون ارایشمون و خراب نمیکنه؟

مثلا اگه سایه زیر چشممون زده باشیم بعد موقع کرمپودر زدن خراب میشه که

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

منخودم فرقشون رو نمیدونم اما فکر کنم پودر بیک ها معمولا نخودی ترن و تناژ زردی و اینا دارناما پودر فی ...

پودر فیکس صورتی شیگلم یا فلورمار، خیلی قشنگن من فقط سفید میزنم که حالت مات میده

برهمگان گر ز فلک زهر ببارد همه‌شب /من شکر اندر شکر اندر شکر اندر شکرم⭐

خب یه مسئله ای هستاگه ارایش چشم و تموم کنیم موقع کرمپودر زدن اون ارایشمون و خراب نمیکنه؟مثلا اگه سای ...

آرایش پلک بالا رو کامل تموم کن بعد کرم پودر بزن بعد آرایش زیر چشم بعد کانسیلر

🩷🌸

بچه ها من کرم میزنم خیلی افتضاح میشمیجوری روی صورتم دون دون میشهخط و خطوط صورتم و تشدید میکنه و یجور ...

کرم پودر مناسب پوستت باید بگیری عزیزم ، مثلا مناسب پوست خشک یا چرب که چربی پوستت کنترل بشه ، برند هم شیگلم و مک و نارس خوبن اگر اقتصادی تر میخوای گابرینی برای بعضی ها خیلی خوب جواب میده

من ی ریمل خریدم کالیستااBB بعد این خیلی حجم میده و مشکی میکنه فقد تنها میشکلش اینه ک دیر خشک میشه و نمیدونم فرمژه رو قبلش بزنم یا بعدش

چون اگ اول بزنم باید بازم بعد ریمل بزنم و اینجوری مژه هام میریزه ب مرور زمان

اگرم یبار بعد ریمل فرمژه بزنم حالت نمیگیره چون ریملم دیر خشک میش

چیگار کنم؟

°هرچه در فهم تو آید ، آن بود مفهوم تو°

پس میتونی استفاده کنی ولی باید خوب بلندش کنی که مثل لکه قهوه ای نباشه رو صورتت بیشتر بعد بده به صورت ...

ارایش پودری راحتتره از ارایش مایع🥴

اگه متعصب و زن ستیزی با من حرف نزن💋