2777
2789
عنوان

نکات ارایشی 💁🏻‍♀️💕

| مشاهده متن کامل بحث + 6598 بازدید | 244 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من ی ریمل خریدم کالیستااBB بعد این خیلی حجم میده و مشکی میکنه فقد تنها میشکلش اینه ک دیر خشک میشه و ...

عزیزم بعد ریمل که نمیشه

قبل ریمل باید بزنی

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

نه عزیزم همون مارکو بگی بسه اگه فلورمار اصل پیدا کردی از گلدن رز بهتره

ممنون ست براش کاربردی و قیمت مناسب هم میدونی؟

من پوستم چربه بعد از چند ساعت خیلی برق میفته ارایشم، پودر فیکس بزنم بهترش میکنه نه؟

بی تو بر روی لبانم بوسه پژمرده گشته

من رنگ پوستم روشنه و ابرو و مژه هام حالت حالت خرمایی داره ریمل مشکی زیاد بم نمیادبنظرتون ریمل قهوه ا ...

شمارو نمیدونم چطور میشه

ولی من تاحالا هرچی ریمل قهوه ای دیدم خیلی بدب ود یعنی حالت فانتزی و تابلو داشت

همون مشکی بزنی بهتره

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

کرم پودر مناسب پوستت باید بگیری عزیزم ، مثلا مناسب پوست خشک یا چرب که چربی پوستت کنترل بشه ، برند هم ...

مرسی عزیزم

ممنون ست براش کاربردی و قیمت مناسب هم میدونی؟ من پوستم چربه بعد از چند ساعت خیلی برق میفته ارایشم، پ ...

ببین توی ست براش ها ریل تکنیک فوق العاده عالیه اما تو ایران ۹۹ درصد فیکن من خودم قیمت مناسب شیگلم گرفتم راضیم ، اره پودر فیکس مات میکنه خیلی خوبه تو عکسم بهتر میفتی

برهمگان گر ز فلک زهر ببارد همه‌شب /من شکر اندر شکر اندر شکر اندر شکرم⭐

منم راهنمایی کنین دیگه

زیر چشمای من یکم گود و تیره هست

وقتی کانسلیر میزنم(زیرسازی اینا میکنم)

چشمامو خیلی کوچیکه میکنه انگار آرایشمو خراب میکنه

دیگه کانسیلر نمیزنم سر این چیکار کنم اینجوری نشه؟

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درخواست دوستی ندین لطفا! (کاربری دست دو تا دوسته)امام علی(ع:فرصت به مانند ابر گذرا مىگذرد، پس فرصتهاى نیک را غنیمت دانید.بزن زخم،این مرهم عاشق است,,,,که بی زخم مردن،غم عاشق است.خواستم از رنجش دوری بگویم،یادم آمد،،،،عشق با آزار خویشاوندی دیرینه دارد.six months left 🫠 تویی کامل منم ناقص،تویی خالص منم مخلص❤️🩹تیکر رسیدن به وزن هدف