2777
2789
عنوان

نکات ارایشی 💁🏻‍♀️💕

| مشاهده متن کامل بحث + 6598 بازدید | 244 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مرسی عزیزم دستت درد نکنه

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

ینی آرایش که کردیم کلا بزنیم همه جا؟رو خط چشم چی

نه همه جا نه

نقاط صورت که چرب ترن ، زیر چشم ، اطراف بینی ، پایین گونه و اینا

روی خط چشم فکر نمیکنم تاثیری داشته باشه باید خط چشمت ماندگاری بالا داشته باشه

وای اگه اینجوری سه لایه ریمل بزنم پلکام تکون نمیخورن از بس سنگین میشن که

با یه دور زدن انگار غرق در ریمل هستم🫠هرکی میرسه میپرسه مژه گذاشتی یا چند دور ریمل زدی

اسی عزیزم یه روشی بگو که مژه هامون فقط بلند بشه بدون اینکه پر بشه

من میخوام مژه های بلند داشته باشم در عین حال سایه و خط چشمم معلوم باشه

ارایش من فقط تا قبل ریمل زدن مشخصه بعد ریمل فقط ریمل و مژه مشخصه🤣

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

برای سایه همین الان نوشتم عزیزمپودر فیکس یا همون پودر تثبیت آرایش برای بالا بردن ماندگاری ارایشه ، ت ...

پودر فیکس یا اسپری فیکس؟؟ فرقشون چیه؟

برای هر قسمت آرایش باید فیکس بزنی یا کلا بعد اتمام آرایش ؟

اونایی که نمیخوان ابروهاشون زیاد خطی و غیر طبیعی باشه به جای مداد ابرو از سایه استفاده کنن یه کوچولو رنگ مورد نظر رو بزنن به براش سر تخت تلپ تلپ و آروم بزنن رو ابرو خیلی حالت طبیعی داره

🩷🌸

وای اگه اینجوری سه لایه ریمل بزنم پلکام تکون نمیخورن از بس سنگین میشن کهبا یه دور زدن انگار غرق در ر ...

مخصوصا خط چشم

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

من کرم پودرم رو با پودر فیکس یه مقدار مخلوط میکنم میزنم حدود هشت ساعت قشنگ فیکس میمونه یک نکته ای هم که بهش رسیدم اینه لوازم ارایشی با کیفیت خیلیی بیشتر از چیزی که فکرشو کنید تاثیر میزارن هم بهتر و قشنگتر به نظر میای وقتی میزنی هم به پوست آسیب نمیزنن

مارک های رولوشن ، شیگلم ، کیکو من دارم الان خیلی خوبن

برهمگان گر ز فلک زهر ببارد همه‌شب /من شکر اندر شکر اندر شکر اندر شکرم⭐

وای اگه اینجوری سه لایه ریمل بزنم پلکام تکون نمیخورن از بس سنگین میشن کهبا یه دور زدن انگار غرق در ر ...

ای جان حتما مژه هات پر و بلنده

برای بلند شدنش اول که باید ریملت بلند کننده باشه نه حجم دهنده ، بعد اینکه از بن مژه ریملتو شروع نکن ، چشمان ببند و فقط به نوک مزه هات که رو به بالان ریمل بزن ، البته یک لایه خیلی سبک و ملایم قبلش و اول همه از بن مژه ات هم بزن که بی روح نشه