2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

زود خوب میشه؟

اره گرید یک خفیفه ..هنوز دوره داروم تموم نشده،روغن و سرخ کردنی باید حذف کنی و یکم هم ورزش کنی

عضو تاپیک لاغری خزان نارنجی...وزن فعلی ۷۱...هدف اول ۶۵ تو ای ساغر هستی به کامم ننشستی...

ببخشید میشه علائمتون رو بگید ،اونوقت رفتین چه دکتری و چه آزمایش و سونو دادین فهمیدین ؟

من سنودادم فهمیدم،یکم تهوع دارم شکمم ورم کرده بود چشام تاریخ میادجلوش سرگیجه دارم و کف پاهام داغ میسدن

من سنودادم فهمیدم،یکم تهوع دارم شکمم ورم کرده بود چشام تاریخ میادجلوش سرگیجه دارم و کف پاهام داغ میس ...

انشاءا.. همیشه سلامت باشی عزیزم ، ممنون گفتی منم این علائم رو دارم بدنمم یوقتا خارش میگیره همه جام تا کف دستام

شبهای هجر را گذرانديم و زندهايم هنوز ؛ ما را به سخت جانی خود اين گمان نبود.. درخواست دوستی 🚫

انشاءا.. همیشه سلامت باشی عزیزم ، ممنون گفتی منم این علائم رو دارم بدنمم یوقتا خارش میگیره همه جام ت ...

ممنون عزیزم همچنین،اره خارش هم دارم گاهی ران و ساق پام این موردروجاانداختم😄