2777
2789
عنوان

بابام امد ارایشگاه ابرومو برد😤😤😤

3521 بازدید | 136 پست

امد میگه باید بری از این شهر چه معنی داره  دختر تنها خونه اجاره کنه تو ابرومونو بردی ........ به دوستم گفت اگه راهش بدی ازت شکایت میکنم بعدم یکی زد تو گوشم .........منم گفتم باباگی نکردی برام که به حرفت گوش کنم  خیلی غیرت داری  برو رو زنت داشته باش ن من 😐😐😐😐

بزرگ ترین ارزو دیدن یه بار دیگه مامانمه 😭😭😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا عزیزم مشکلتون چیه

فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

😑😑😑😑

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😯😯😯😯😯😯😉😉😉😉😯😯😯😨😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵

🔫🚬💀🍸

شوهرم خیانت کرد طلاق گرفتم بابام گفت نیا خونمون  ۱۵ میلیون مهریه پولم داد الانم خونه اجاره کردم 

بزرگ ترین ارزو دیدن یه بار دیگه مامانمه 😭😭😭😭

یه ذره با پدرت راه بیا. سرخود شدن خوب نیس. حتمن اونم از بقیه حرف شنیده قاطی کرده.  پدرتو راضی کن با رضایت اون تنها زندگی کن اینجوری هر کیم هرچی بگه پدرت میگه خودم اجازه دادم به شما مربوط نیس

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!