2777
2789
عنوان

ریتالین

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 39 پست
من خوابم هم مشکل داره و خیلیی دیر میخوابم

دیر خوابیدن یا زود خوابیدن یه عادته

کم خوابیدن،زیاد خوابیدن ، ترس از خواب در شب، حس خفگی توی خواب در شب و... اینا مشکل خواب محسوب میشه

عادتشو درست کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیر خوابیدن یا زود خوابیدن یه عادتهکم خوابیدن،زیاد خوابیدن ، ترس از خواب در شب، حس خفگی توی خواب در ...

اره دیگه من ساعت ۴،۵ میخوالم صبح ۹ پا میشم

مهم نی برام که پورش ندارم پیادهم تنهام پشت ندارم خوشحالم برا چند دیقه لذت به دختر مردم قول ندادم

خب تایم خوابت اوکیه فقط باید زمانشو تنظیم کنی با عادت مثلا دوازده شب بخوابی تا پنج صب

اونکه کممیشه شبانه روز ۴ ساعت خواب کم نیست؟

مهم نی برام که پورش ندارم پیادهم تنهام پشت ندارم خوشحالم برا چند دیقه لذت به دختر مردم قول ندادم

۴/۵ تا ۹ صب نزدیک شیش ساعت خوابهنه کم نیست..

دیشب ۵ و نیم خوابیدم پریشب ۵

معمولا ۵ تا ۹عه که میشه ۴ ساعت.چون ساعت ۵ میرم تو تخت

دیشب ۵ و نیم خوابیدم پریشب ۵ معمولا ۵ تا ۹عه که میشه ۴ ساعت.چون ساعت ۵ میرم تو تخت

ظهرا میخوابی یانه

اول تایم خوابتو تنظیم کن...نهایتا دوازده سرجات باشی...اینا شاید دوسه ماه طول بکشه...

بعد ببین چقد میتونی بخوابی؟

مثلا بعد ساعت ۹ بیدارشدن دیره... بخوای خوابتو تکمیل کنی میشه ۱۰/۱۱ ك سرظهره...شاید واسه همین زود بیدار میشی

یا شاید چون اون تایم میخوابی خوابت عمیق نمیشه و نمیتونی طولانیش کنی

همه اینا دخیله...بعد چنوقت که خودتو عادت دادی سروقت بری سرجات بخوابی...اگه بعد تلاش همچنان نتونسنی یکی دوساعت بیشتر بخوابی این یعنی مشکل خواب

همینطوری یهویی مشخص نمیشه

ظهرا میخوابی یانهاول تایم خوابتو تنظیم کن...نهایتا دوازده سرجات باشی...اینا شاید دوسه ماه طول بکشه.. ...

نه ظهر نمیخوابم اصلا

میدونمولی راه غیر دارویی امتحان کنحوصله توضیح ندارمهرچی میشنوید پیروی نکنید ای بابا

داااش خودم اینجوری نمره میگرفت دبیرستان