بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه می خوای شماره آقاهه رو بهت بدم خودشم تبریزی بود تا جایی به یاد دارم ولی راهکار های بهتری هم هست به خدا برای تمرکز خیلی بعد ها احتمال داره غبطه بخوری
آره خودمم پارسال می خوردم که خرداد خوب بدم تازه adhd هم دارم ولی وقتی می خوری تا ۳ یا ۴ ساعت اول خوب ...
عادت به درس رو شروع کردم ولی زود سخته میشم حین درس یهویی تمرکزم میره و حواسم پرت میشه بهو میبینمم نیم ساعته تو درس نیستم بعد دوباره چند دیقه میخونم دوباره حواسم پرت میشه
امسال یازدهمم یادگیریم خوبه ولی تمرکزم شدیدا پایینه واسه همبن لازم دارم و حس مبکنملازمه بنظر شما هم لازمه برام؟
ممنون از راهنماییتون
مهم نی برام که پورش ندارم پیادهم تنهام پشت ندارم خوشحالم برا چند دیقه لذت به دختر مردم قول ندادم
ینی صرفا برا مشکل خواب اینارپ تحویز کردن؟هر سه تاشون رو هم امتحان کردین؟ریتالین چون اثرش کوتاهتره بر ...
چی بگم والا این دکتر به من گفت تو مشکل اضطراب داری زده به خوابت پیش فعالی و اختلال تمرکز داری فلان اینا در آخرم گفت اصن نباید زیاد فکر کنی اره هر سه تو نسخه ام بود
بد اینا نوشت وای من سرد بدی میپچید تو سرم که نگو خیلی بد بود دیگه نخوردم