2777
2789
عنوان

ریتالین

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 39 پست
تجویز چه دکتری؟؟'من واسه تمرکز میخوام بنظرتون برم دکتر مینویسه واسم؟

اگه تشخیص بده ك نیازداری اره مینویسه

روانپزشک رفتم

میخواست ویاس تجویز کنه منتها من چون اظطراب مزمن هم دارم گفتن اون تشدیدش میکنه و اینو تجویز کردن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره خودمم پارسال می خوردم که خرداد خوب بدم تازه adhd هم دارم ولی وقتی می خوری تا ۳ یا ۴ ساعت اول خوب ...

عادت به درس رو شروع کردم ولی زود سخته میشم حین درس یهویی تمرکزم میره و حواسم پرت میشه بهو میبینمم نیم ساعته تو درس نیستم بعد دوباره چند دیقه میخونم دوباره حواسم پرت میشه

امسال یازدهمم یادگیریم خوبه ولی تمرکزم شدیدا پایینه واسه همبن لازم دارم و حس مبکنملازمه بنظر شما هم لازمه برام؟

ممنون از راهنماییتون

مهم نی برام که پورش ندارم پیادهم تنهام پشت ندارم خوشحالم برا چند دیقه لذت به دختر مردم قول ندادم

اگه می خوای شماره آقاهه رو بهت بدم خودشم تبریزی بود تا جایی به یاد دارم ولی راهکار های بهتری هم هست ...

من عادت به درس دارم ولی تمرکزم پایینه سریع حواسم پرت میشه واسه همبن میخوام و حس مبکنم لازم دارم

ممنون میشم شمارهشون رو بدین من باز هم حتما با روانپزشک صحبت میکنم یبار ولی میدونم این دارو میتونی توی درسم خیلییی بهم کمک کنه

مهم نی برام که پورش ندارم پیادهم تنهام پشت ندارم خوشحالم برا چند دیقه لذت به دختر مردم قول ندادم

اگه تشخیص بده ك نیازداری اره مینویسهروانپزشک رفتممیخواست ویاس تجویز کنه منتها من چون اظطراب مزمن هم ...

وای اره برای منم دقیقا ویاس و ریتالین و آلوینتا نوشته که خیلی مزخرف بودن بدتر شده بودم من برای خوابم نوشته بوده

الان فقط مدافینیل میسازه بهم همین

وای اره برای منم دقیقا ویاس و ریتالین و آلوینتا نوشته که خیلی مزخرف بودن بدتر شده بودم من ...

ینی صرفا برا مشکل خواب اینارپ تحویز کردن؟

هر سه تاشون رو هم امتحان کردین؟

ریتالین چون اثرش کوتاهتره برا خواب فک نکنم تجویز بشه ولی ویاس تاثیر خوبی میتونه داشتع باشع

ینی صرفا برا مشکل خواب اینارپ تحویز کردن؟هر سه تاشون رو هم امتحان کردین؟ریتالین چون اثرش کوتاهتره بر ...

چی بگم والا این دکتر به من گفت تو مشکل اضطراب داری زده به خوابت پیش فعالی و اختلال تمرکز داری فلان اینا در آخرم گفت اصن نباید زیاد فکر کنی اره هر سه تو نسخه ام بود

بد اینا نوشت وای من سرد بدی میپچید تو سرم که نگو خیلی بد بود دیگه نخوردم

ینی صرفا برا مشکل خواب اینارپ تحویز کردن؟هر سه تاشون رو هم امتحان کردین؟ریتالین چون اثرش کوتاهتره بر ...

من خوابم هم مشکل داره و خیلیی دیر میخوابم

چی بگم والا این دکتر به من گفت تو مشکل اضطراب داری زده به خوابت پیش فعالی و اختلال ت ...

اتفاقا منم مشکل خواب، اظطراب مزمن و عدم تمرکز و افسردگی خفیف دارم.

اما هیچوخ اون دوتا قرصو باهم تحویز نمیکنن خب چون عملکردشون مشابه همیدیگس فقط یکی اثرش طولانی مدت تره اون یمی موقت

2790
2778
2791
2779
2792