2777
2789
عنوان

شوهر خارجی😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2213 بازدید | 133 پست
دیگ ایرانی فایده نداره باید بریم😂😂😂حتی شده کارگر خارجی 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 ...

به خدا کارگر خارجی کیفیت زندگیش از دکتر ایرانی بهتره 🥲😭تازه اخلاقاشونم خوبه زن ستیز نیستن

توقع نباید بالا باشه😂 بیکارن مولتی میلیاردرشون بیان مارو بگیرن . مگررر در موارد خاص که بحث عشق دوآت ...

خواهر اونم عشق اتشین نیس

از نظر ظاهری باید اینقدر پرفکتتتت و باربی و داف و عالی باشی ک بخوانت ن ما 😂😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نسبت به ایرانیا بلهولی نسبت به عربای اون کشورا که گفتم نه

اشتباه فکر میکنی

من کل کارم تو کشورای حاشیه خلیج و کشورهای عربیه

بشدت پولدارن

اما ساده زیستن پولشونم خرج دختربازی میکنن 😁😂

متاهل لطفا اقایون درخواست ندن🤍مترجم ۶ زبانه هرسوالی درمورد زبان داشتین پاسخ میدم

عرب عمرا بیاد جوریه که خودشونو سرتر از ما میبینن و البته راستم میگن پول و رفاه اونارو نگاه کن مارم ب ...

خوشگل باشی عربم زیاده، زمان نوجوونی و اوایل دهه بیست زندگیم زیاد توی اینستا میچرخیدم.

عراقی زیاد پیدا میشد🤣البته وضع مالیشون در حدی نبود که ایرانی رو ول کنم به اونا فکر کنم ، سوریه ای هم بود اینا هم به درد نمیخوردن.

آذربایجانی هم پیدا کردم چرت زیاد میگفت ، میگفت تو فارس نیستی چون اونا اینقدر خوشگل نیستن و مزخرفات دیگه منم چهارتا حرف بارش کردم و بلاک.

ترکیه هم از شانسم هولاش به تورم میخورد.

ولی خب هیچ وقت لبنانی به تورم نخورد 💔

هندی که ریختهههه، اکثرا مفت نمی ارزن چون نه پول دارن نه قیافه، فقط لاااف و هول

یه تاجیکستانی هم بود از خودم سنش کمتزر بود،پسر خوبی بود ولی اینم بی پول بود ، در حدی نبود که خودمو آواره کنم. ولی خب خوش اخلاق و مهربون بود، یه مدت باهاش حرف میزدم برام از روسیه و جاهایی که میرفت عکس میفرستاد، روسی یادم میداد منم هیچ وقت یاد نگرفتم😂

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

اتفاقا عرب خیلی هم خوبهبه عنوان فردی میگم که یکی از اشناهامون با پولدار عرب ازدواج کرد ما هم کلی پشت ...

خوش بخت باشه ایشالا😂🫶🏻

من به شخصه از عربای کشورای حوزه خلیج فارس خوشم نمیاد هرچقدر پولدار باشن

کاربری دست دو نفره
خوشگل باشی عربم زیاده، زمان نوجوونی و اوایل دهه بیست زندگیم زیاد توی اینستا میچرخیدم. عراقی زیاد پید ...

وای لبنانیا خیلی خوشگلن🥲 خوشگلترین عربا لبنانی و سوریا هستن

متاهل لطفا اقایون درخواست ندن🤍مترجم ۶ زبانه هرسوالی درمورد زبان داشتین پاسخ میدم

اووو مگه کجایی ک از این تفکرات هست

در این حد نیست که فک میکنی هم

کل دخترا فامیل و خواهرم الان که نگاه میکنم با غریبه وصلت کردند(خارج طایفه)

ولی خب آخر نق میزنن که مثلاً مگه پسر ما چش بود و این حرفا

ولی خب از یک شهر دیگه واقعا گیر میدن

چجوری اشنا شدین شغل خودت و همسرت چیه

من درس میخونم همسرم هم پست داک میخونه اونجا یا همون فوق دکترا.که خب حقوق هم میدن بابتش البته خودمون سرمایه بردیم اونجا چون بت حقوق پست داک نمیشه خیلی راحت زندگی کرد

بجای او به قلب من بزن🖤💔

جار نمیزنه برا دوستاش استوری میزارهپسر اومد اینجا یه مراسم خفنی براشون گرفتع بود ماشین بی ام و هم رن ...

خب عزیزم با یورویی که اون آقا در میاره این هزینه های تو ایران اصلا زیاد در نمیاد ولی تو کشور خودشون ممکنه یه درامد خیلی معمولی باشه...اون سفرای کشورای دیگه هم برای اروپاییا در حد همین قشم رفتن خودمون براشون هزینه داره ...منظورم اینه که اینا همش شوآفه و در عمل ممکنه طرف کیس خیلی خاصی هم نباشه

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

یه خانمه بود تو اینستا دنبالش می کردم تو پاریس زندگی میکرد و با یه پسر فرانسوی ازدواج کرده بود.اونجو ...

ایشون یه کشور دیگس و پاریس برای سفر رفته بود چون خیلی دوست داشت پسره بردش و بله خوب چون مسیر نزدیکه و سیستم اقتصادی و پول رسمیشون یوروعه کم هزینه تر هست برا اونی که اونجا زندگی میکنه

ولی الان دیگه دکتر مهندسای ایرانیم به زور میتونن یه سفر اینجوری برن

پسره دکتری داره مهندس قابلیه یه ماشین زیر پاییش ده میلیارده به پول ما😍