2777
2789
عنوان

شوهر خارجی😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2213 بازدید | 133 پست
اهاااا عراق اره اتفاقا میان😂 یجورایی دختر ایرانی دوس دارن امارات و کویت و عمان و قطر و عربستان.. اص ...

نمیدونم چرا انقدر مشکل دارن

منم سر همین ازشون خوشم نمیاد

ولی یکی از فامیلامون با یه عمانی ازدواج کرده میگفت که خیلی عمانیا عاشق ایرانن

کاربری دست دو نفره

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خوشگل باشی عربم زیاده، زمان نوجوونی و اوایل دهه بیست زندگیم زیاد توی اینستا میچرخیدم.عراقی زیاد پیدا ...

عربی که من گفتم منظورم امارات و کویتی و عمانی و عربستان و قطری و ایناست

وگرنه عراقی که عاشق دخترای ایرانین به چه دردی میخوره پسر ایرانی هس دیگه😂 هندی هم که عین برنج ریختن تو هررر اپی بری حداقل یدونه هندی میخاد مخ بزنه😑 کاش لااقل خوب بودن دل آدم خوش میشد

لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

نمیدونم چرا انقدر مشکل دارنمنم سر همین ازشون خوشم نمیادولی یکی از فامیلامون با یه عمانی ازدواج کرده ...

اره من مترجم یه شرکت عمانیم

برعکس بقیه عربا عمانیا عاشق ایرانیان و کار کردن با ایرانیا رو هم دوست دارن

همیشه میگن فارس و عرب برادر همدیگن

متاهل لطفا اقایون درخواست ندن🤍مترجم ۶ زبانه هرسوالی درمورد زبان داشتین پاسخ میدم

اره من مترجم یه شرکت عمانیم برعکس بقیه عربا عمانیا عاشق ایرانیان و کار کردن با ایرانیا رو هم دوست دا ...

چه جالب منم تا قبل این فامیلمون فکر میکردم عمانیا هم با ایرانیا مشکل دارن

بحرین چطور؟

کاربری دست دو نفره
عراق هم؟ خیلی عقبه کشورشون

اره بابا

خیلی سنتین

ولی پولدارن چون ساده زیستن فکر میکنن بی پولن اکثرا

متاهل لطفا اقایون درخواست ندن🤍مترجم ۶ زبانه هرسوالی درمورد زبان داشتین پاسخ میدم

اشتباه فکر میکنی من کل کارم تو کشورای حاشیه خلیج و کشورهای عربیه بشدت پولدارن اما ساده زیستن پولشونم ...

کشورای حاشیه خلیج واقعا واقعا پولدارن خیلی زیاد واقعانم ارزش پولشون بالاااست

ولی ساده زیست نبودن با اوناییکه برخورد داشتم، واسه یه مراسم عروسیشون یه لباسشون اندازه کل مراسم ما بود😂 تجملاتی ان زیاد، کلا جامعه عرب فک میکنم اینطور باشن، یه نفر اینجا با لبنانیها ارتباط داشت میگفت حتی اوناهم تجملاتی بودن

لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

محل کار من اشنا شدیم من خودم لیسانس زبان انگلیسی خوندم توی ایران الان اونجا دارم باز ادامه تحصیل مید ...

خوشبخت باشی عزیزم .واقعا خدا برات خواسته 🥰

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

نمیدونم چرا انقدر مشکل دارنمنم سر همین ازشون خوشم نمیادولی یکی از فامیلامون با یه عمانی ازدواج کرده ...

اره کلا نمیشه جمع بست

من عرب خوب هم زیاد دیدم

در این حد نیست که فک میکنی همکل دخترا فامیل و خواهرم الان که نگاه میکنم با غریبه وصلت کردند(خارج طای ...

اها آره منم ی زنمو دارم ک خیلی ب فامیل گیر داره میگه حتما فامیل باشه😅

انشالله ک کم کم درست میشن