2777
2789
عنوان

شوهر خارجی😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2213 بازدید | 133 پست
الان خیلی بهتر شدن تو یه زمینه هایی از ما جلو زدن دیگ اون عربای سابق نیستن ولی نمیدونم علت بد بودن ب ...

اره متاسفانه و این واقعا ناراحت کنندس

البته الان میگن امارات با پول دزدی نفت از سودان و کشتن و مردمش تونسته بخشی از کشورشو بسازه

کاربری دست دو نفره
ایشون یه کشور دیگس و پاریس برای سفر رفته بود چون خیلی دوست داشت پسره بردش و بله خوب چون مسیر نزدیکه ...

ببین دوست همسرم المانه ه بعد یه روز همسرم عکسشو نشون داد گفت این ماشینو میبینی؟ تو ایران ۸ میلیارده ولی رضا اونجا با ۱۰۰۰ یورو خریدتش.تازه یه مقدارشو اول داده و بقیش رو اقساطی میده 😂 می خوام بگم یه ادم با درآمد معمولی اونجا میتونه یه همچین ماشینی بخره و لزوما آدم شاخ و پر درآمدی نیست.همین بنده خدا مهندسه و ۴۵ درصد درآمدش برای مالیات میره .هزینه های سوخت و انرژی و مسکن هم بسیار گرونه .

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ببین دوست همسرم المانه ه بعد یه روز همسرم عکسشو نشون داد گفت این ماشینو میبینی؟ تو ایران ۸ میلیارده ...

مهم اینه که میتونه بخره اقساطی یا حالا هر چی.این چیزایی که شما میگی رو من دقیق ترش میدونم و اصلا مزیت محسوب میشن نه عیب

اون هشت میلیاردم با حساب کتاب ریاضی واضحه که خوب بع پول اونا خیلی نیست اصلا توضیح نمیخواد😃ولی آیا شوهر شما یا پدر من تو خوابشم ماشین هشت میلیاردی سوار میشه؟

بعدم ماشینی که اونجا هشت میلیارده وقتی بیاد تو ایران کلی میره روش میشه سی میلیارد 😃😭

بزرگوار شما اصلا نه تاپیک خوندی نه پیام منو من خودمم تاکید کردم که سفر رفتن برا کسی که اروپا کار و ز ...

اوکی 😄

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

منم یکی از دوستام با یه تاجر عرب همسفر شد رفتن سفر کاری با یه مرد هلندی اشنا شد ازدواج کردن الانم نی ...

سلام. من خیلی علاقه دارم به یادکیری زبان. 28 سالمه. دوست دارم حتما انگلیس و ترکی استانبولی و یک زبان دیگه که بعدن انتخاب کنم یاد بگیرم

.. به نظرتون دیره. ؟و اینکه شما از چه سنی و طی چند سال 6 تا زبان یاد کرفتید. ؟

کاشکی یه جمله بود که معجزه میکرد
سلام. من خیلی علاقه دارم به یادکیری زبان. 28 سالمه. دوست دارم حتما انگلیس و ترکی استانبولی و یک زبان ...

سلام عزیزم

نه اصلا دیر نیست

اگه فشرده بخونین تو دوسال انگلیسی رو به سطح تقریبا پیشرفته میرسونید

ترکی هم خیلی راحته و سریع یاد میگیرید

من از ۱۰ سالگی انگلیسی و شروع کردم از دبیرستان هم زبانای دیگه رو

الان ۲۵ سالمه

متاهل لطفا اقایون درخواست ندن🤍مترجم ۶ زبانه هرسوالی درمورد زبان داشتین پاسخ میدم

نمبدونم ولی خب من خودم تز یه خانواده خیلی خوبی هستم ولی وضع مالی بابام خوب نیود خودم هم چهره م معمول ...

وای چه باحال.. یه سوال بپرسم. به نظر خودتون راز این ازدواج موفقتون چی بود.

[QUOTE=407497122]سلام عزیزم نه اصلا دیر نیست اگه فشرده بخونین تو دوسال انگلیسی رو به سطح تقریبا پیشرفته میرسونید ...[/QUOTEممنون جواب دادین. ❤️ . شما تو دبیرستان رشتتون چی بود و دانشگاه چه رشته ای خوندین؟ میخام ببنم مربوط به زبان بود؟ و اینکه چطور هم درس رو هندل کردین هم یادگیری چند زبان رو. سخت نبود.؟

[QUOTE=407497122]سلام عزیزم نه اصلا دیر نیست اگه فشرده بخونین تو دوسال انگلیسی رو به سطح تقریبا پیشر ...

دبیرستان انسانی

دانشگاهم مترجمی زبان ارشد مدیریت بازرگانی

سخت که بود ولی کل تایمم رو روی این دو مورد گذاشتم البته تمرکزم رو همون کنکور زبان بود سال اخر

دهم و یازدهم هم درحد معقول میخوندم نه خیلی زیاد

متاهل لطفا اقایون درخواست ندن🤍مترجم ۶ زبانه هرسوالی درمورد زبان داشتین پاسخ میدم

دبیرستان انسانیدانشگاهم مترجمی زبان ارشد مدیریت بازرگانی سخت که بود ولی کل تایمم رو روی این دو مورد ...

بعد 6 تا زبان رو صرفا به خاطر علاقه یاد گرفتید یا دلیل دیگه ای هم داشت. انگیزتون چی بود؟ و الان شغلتون چیه و از زبان کسب درآمد دارین.؟ ببخشید خیلی سوال میپرسم اخه منم خیلی عاشق یادکیری زبان های مختلف هستم. و از ابتدایی انگلیس میخوندم ولی به خاطر یسری اتفاق ات و بعدش پشت کنکور موندنی ول کردم. و همیشه فکر میکردم علاقه ام به زبانه و کمتر علایقه به تچربی دارم. ولی زبان درآمد خوبی نداره.

بعد 6 تا زبان رو صرفا به خاطر علاقه یاد گرفتید یا دلیل دیگه ای هم داشت. انگیزتون چی بود؟ و الان شغل ...

هم علاقه داشتم هم هدف

ولی مثلا بعضیاشم اتفاقی شد

فرانسوی رو مثلا خواهرم که میخواست مهاجرت کنه میخوند منم یاد گرفتم

عربی رو بیشتر تو محیط کارم مسلط شدم

الان مترجم یه شرکت تجارت ایرانیم

و یه شرکت عمانی

گاهی واسطه تجار هم میشم

وقت کنم فعالیت های دیگه هم انجام میدم مترجم شخصی شفاهی میشم حالا اگه قراردادی باشه

اتفاقا برعکس درامد زبان عالیه حتی از طریق تدریس

معلم زبان هست ماهی ۴۰۰ تومن درامدشه