2777
2789
عنوان

شوهر خارجی😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2213 بازدید | 133 پست
چه جالب منم تا قبل این فامیلمون فکر میکردم عمانیا هم با ایرانیا مشکل دارنبحرین چطور؟

زیاد برخورد نداشتم باهاشون ولی ادمای محترمین

عربای عراق بی ادب و پرروان

عربستانیا با اینکه متشخصن ولی اصلا ایرانیارو دوست ندارن

اردن و قطر و ایناهم خیلی روابط جالبی با ایرانیا ندارن ولی واقعا احترام میزارن

متاهل لطفا اقایون درخواست ندن🤍مترجم ۶ زبانه هرسوالی درمورد زبان داشتین پاسخ میدم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره کلا نمیشه جمع بست من عرب خوب هم زیاد دیدم

اره خب نمیشه جمع بست منم با عربای زیادی در ارتباط بودم که آدمای خوبی بودن

لبنان و سوریه هم که رفته بودم خیلیهاشون با ایرانیا خوب بودن

ولی کلا از سبک و فرهنگشون خیلی خوشم نمیاد اونم عربای حوزه خلیج فارس

کاربری دست دو نفره
وای لبنانیا خیلی خوشگلن🥲 خوشگلترین عربا لبنانی و سوریا هستن

لبنانی رو با سوریه ای و هیچ کشور عربی مقایسه نکن

سوریه ای فقط چهره ش خوبه، ولی از نظر رفتاری در حد ما نیستن

لبنانی ها هم خوشگلن ، هم باکلاس و به روز ، ذهنشون بسته نیست. حتی مذهبیاشونم ذهن بسته ای ندارن

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

زیاد برخورد نداشتم باهاشون ولی ادمای محترمین عربای عراق بی ادب و پرروان عربستانیا با اینکه متشخصن ول ...

منم از همین کشورا خوشم نمیاد

با کشورای دیگه مشکلی ندارم

کاربری دست دو نفره
کیس خوبم پیدا کردی،؟زبانت خوبه حتما من زبانم خوب نیست

ن بیشتر برای سرگرمی میرفتم.. چند باری هم با دوستام رفتیم

الان خیلی وقته نمیرم..

ولی خب محیطش هم خیلی سالم نیست همه دنبال دوستی ان😅

کشورای حاشیه خلیج واقعا واقعا پولدارن خیلی زیاد واقعانم ارزش پولشون بالاااستولی ساده زیست نبودن با ا ...

نهه عراقیا اینجوری نیستن😂 بقیه عربا خیلی به زرق و برق اهمیت میدن

عراقیا نهایتا تو خورد و خوراک و بریز بپاش برا شکمشون و به قول شما عروسیاشون اینجوری کنن

وگرنه خونه های ساده دارن اکثرا و ساده زندگی میکنن

متاهل لطفا اقایون درخواست ندن🤍مترجم ۶ زبانه هرسوالی درمورد زبان داشتین پاسخ میدم

خطرناک بوده سفر رفتن با عربه۰🥲ولی خوبه جواب داده دستش رو سرمون

نه خب اینا همه قراردادی میرن

اگه سفر مهمی هم باشه و شخص مقابل ادم مهمی باشه محافظ هم دارن همراهشون

لبنانی رو با سوریه ای و هیچ کشور عربی مقایسه نکنسوریه ای فقط چهره ش خوبه، ولی از نظر رفتاری در حد ما ...

خب منم ظاهری گفتم

اره خب نمیشه جمع بست منم با عربای زیادی در ارتباط بودم که آدمای خوبی بودنلبنان و سوریه هم که رفته بو ...

الان خیلی بهتر شدن تو یه زمینه هایی از ما جلو زدن دیگ اون عربای سابق نیستن

ولی نمیدونم علت بد بودن با ما چیه همشون نه ولی بیشترشون، پدربزرگم قطر کار میکرده میگه قبلا که ایران ازشون سرتر بوده جلوی ایرانی تا کمر دولّا میشدن و تعظیم میکردن، ولی حالا زیاد اعتنا نمیکنن فکر میکنم چون دیگه خودشون رو بالاتر از ما میبینن

لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

خب عزیزم با یورویی که اون آقا در میاره این هزینه های تو ایران اصلا زیاد در نمیاد ولی تو کشور خودشون ...

بزرگوار شما اصلا نه تاپیک خوندی نه پیام منو

من خودمم تاکید کردم که سفر رفتن برا کسی که اروپا کار و زندگی کنه پر هزینه نیست دوباره اومدی همینو میگی 😂😂بعدم پسره ایرانیه خارجی نیست که دستشویی بره نشوره

مهم اینه که این خرجارو کرده و میکنه و کیفیت زندگی کارگراشونم از ما بهتره چه برسه به مهندسی که دکتری داره و شرکت خودش داره

اقا پس تنها پسر عرب که میشه روش یکم حساب کرد عراقه نه؟! ماه محرم صفر سال دیگه دس بکار شیم😂💪

لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ