2777
2789
عنوان

شوهر خارجی😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2213 بازدید | 133 پست
وای افرین زدی تو خال😂😂😂😂عربم بیاد عرب فقیر و بدبخت همه فک میکنن شیخا عرب کنار گذاشتن واسه ما😂😂 ...

توقع نباید بالا باشه😂 بیکارن مولتی میلیاردرشون بیان مارو بگیرن . مگررر در موارد خاص که بحث عشق دوآتشین باشه، که اونم شانس ما نمیشه😂

لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

منم یه هندی روم کراش زده بود دیگه جواب پیاماشو ندادم بختم...😂💔

جررررر منم پاکستانی بود امارات زندگی میکرد عوووققق خدایا ببخشید ولی چندش بود چقدم دیگیر بود عکس خانوادش میفرستاد برام😂😂😂😂

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره دقیقا همکارام میگفتن اگه ما بودیم میبردنمون دبی 😂😭مینی چت ایرانی که همشون هولن و برا کارای اون ...

اره من ک اصلا با ایرانی ها صحبت نمیکردم وی پی ان وصل میشدن فقط با خارجی ها میحرفیدم

حالا عربای امارات و عربستان منظورم نیستاونا پولدارن(با اینکه بنظرم فرقی با بقیه عربا ندارن)عربای عرا ...

عربای عراق هم خیلی پولدارن

متاهل لطفا اقایون درخواست ندن🤍مترجم ۶ زبانه هرسوالی درمورد زبان داشتین پاسخ میدم

یا عرب و پاکستانی😂

اتفاقا عرب خیلی هم خوبه

به عنوان فردی میگم که یکی از اشناهامون با پولدار عرب ازدواج کرد ما هم کلی پشت سرش اخ و پیف و پیف کردیم

الان خداشاهده تو کاخ زندگی میکنه کلی کشور رو گشته کلی طلا و جواهر اصلا زندگیش رویایی شوهره نمیزاره یه اخم رو پیشونیش بیاد

اماراتیه طرف

همین یه زن رو هم گرفت ما فکر میکردم عربا حتما چند زن میگیرن و اینا اصلا اینطور نبود

یعنی ببین کلا لاکچری داره خونه و ماشین عالی زندگی میکنه هر جا عشقش میکشه فوری شوهره بلیط براش تهیه میکنه یه چیزی میگم یه چی میشنوی

البته خودشون هم عرب ایران بودن ولی با عرب امارات ازدواج کردن

در کل زندگیشون محشره عروسیشون عالی بود واقعا

حالا عربای امارات و عربستان منظورم نیستاونا پولدارن(با اینکه بنظرم فرقی با بقیه عربا ندارن)عربای عرا ...

اهاااا عراق اره اتفاقا میان😂 یجورایی دختر ایرانی دوس دارن

امارات و کویت و عمان و قطر و عربستان.. اصلا زیادم با ما خوب نیستن نمیدونم چرا

دختر ایرانی کراش پاکستانیا هستن یه پاکستونی جور کنیم بره😂

لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

نمبدونم ولی خب من خودم تز یه خانواده خیلی خوبی هستم ولی وضع مالی بابام خوب نیود خودم هم چهره م معمول ...

کجا آشنا شدین؟ خودتون تحصیلات و شغلتون چیه؟

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز